Προβλημα με VGA

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,346
Samos!
Παιδια μια βοηθιουλα..εχω ενα 2 πυρινο ΑMD στα 3.1, 4GB ram, ktl ktl...
Vga ειχα μια 4670 αρχικα κ τωρα μια 4650.
Και με τις δυο καρτες αντιμετοπιζα το εξης προβληματακι. παιρνονας εξοδο απο την HDMI τους, και δινοντας σημα στην 32αρα fullnHD tv μου, στα αρχεια 1080p κυριως αλλα και λιγακι στα 720p, κανει ενα μικροοοο σπασιματακι ανα 8-10 δευτερολεπτα, σπασιματακι τυπου mini slowdown. διαρκει μισο δευτερολεπτο μονο και δε εχει να κανει με το αν μια σκηνη ειναι εντονη η οχι. το κανει σταθερα... στην οθονη παιζει τζαματα.
Δοκιμασα τα παντα. Αλλους Drivers, players, codecs, λειτουργικο συστημα, τα παντα.μεχρι και αλλη μητρικη και τροφοδοτικο εβαλα..και οι δυο καρτες κανανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πραματα.. εχω Solid state HDD. Τα ιδια κ οταν διαβαει απο κει, τα ιδια και απο usb τα ιδια και απο παντου.
εχει καποιος παρομοιο ζητημα? παραγκειλα μια Gf 240GT να δοκιμασω αμα ειναι χαζομαρα της ΑΤΙ η οχι.:BDBDG54:

Σημειοτεων η τηλεοραση μου και με το PS3 και με media player WDTV παιζει τελεια καθε τι..

δοκίμασες να δεις την ώρα που παίζει τι γίνεται με τη cpu και τη μνήμη σου...
αν όχι κάνε μινιμαιζ την ώρα που παίζει και πάτα control alt delete και πηγαινε στη διαχείριση εργασιών...άνοιξε το κουτάκι που λέει επιδόσεις και κοίτα την ώρα του σπασίματος αφού λες ότι είναι περιόδικό φαινομενο τι ακριβώς συμβαίνει ...τα ποσοστά χρήσης δλδ...
αυτό γιατί λες ότι σε υψηλότερης ποιότητας υλικό είναι πιο έντονο...

o cpu ειναι σχεδον παντα κατω απο 10-15% και η RAM αφθονη ελευθερη... τα χω τριπλοτσεκαρει ολα αυτα.

5 μετρο, καλο της Prolink..δοκιμασα και με 3μετρο τραβοντας το κουτι ποιο κοντα.Ακριβως τα ιδια σε καθε δοκιμη....πιστευω οτι καποια παπαρια γινεται με τις καρτες...αφου μεχρι και την παστα στην ψυκτρα της vga τσεκαρα και αλλαξα.

GOM?. οχι..δε τον ξερω αυτον τον player. την καλυτερη επιδοση την εχω παρει ,ε το media player classic... θα το δοκιμασω το βραδυ

είναι ίσως ο πιο ελαφρύς..παραταύτα τι ελαφρύς και ...εδώ η cpu και η μνήμη σου δεν χαμπαριάζουν μία...δοκίμασε τον πάντως είναι πολύ καλός..

Aπλα εχει κανενας καμια Radeon HD4650 η HD4670 να μου πει αν παιζει οκ στην τηλεοραση του>??

δοκίμασες με τον gom....??ή με τον vlc...μάλλον με τον gom καλύτερα....

Και εμένα για λάθος εφαρμογή pulldown μου μοιάζει. Δοκίμασε την ίδια ανάλυση με το υλικό που αναπαράγεις.