Πρόβλημα με WD Media Player TV HD Live

Manny

New member
11 May 2011
7
Παιδιά καλησπέρα σας,
αγόρασα σήμερα το συγκεκριμένο player και μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα. Όταν συνδέω επάνω του usb flash το διαβάζει κανονικά, με όλα τα περιεχόμενά του, ενώ όταν συνδέω τον εξωτερικό WD My Passport 500Gb σκληρό, δεν τον βλέπει καν.
Γιατί συμβαίνει αυτό..;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παιδιά καλησπέρα σας,
αγόρασα σήμερα το συγκεκριμένο player και μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα. Όταν συνδέω επάνω του usb flash το διαβάζει κανονικά, με όλα τα περιεχόμενά του, ενώ όταν συνδέω τον εξωτερικό WD My Passport 500Gb σκληρό, δεν τον βλέπει καν.
Γιατί συμβαίνει αυτό..;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μήπως αργεί να τον δει? Passport = δίσκος χωρίς ρεύμα ε? και 500άρης.....χμμμ....Θάχεις καθυστερήσεις εάν είναι έτσι. Το ρεύμα του το παίρνει από το μηχάνημα.
Βγάλε το power του WDTV και ξαναβάλτο .. (με τον δίσκο επάνω) και περίμενε να δεις εάν θα τον διαβάσει....

Αργεί...τον είχα ξεχάσει κατά λάθος απτο πρωί ανοιχτό και δεν τον είχε διαβάσει (από,τι καταλαβαίνεις, η απάντηση ήταν έτοιμη ;ρ ). Δηλαδή αν βάλω εξωτερικό σκληρό με δικιά του τροφοδοσία, δε θα έχει πρόβλημα; Και αν όντως δεν έχει πρόβλημα, είναι λογικό WDTV να μη διαβάζει WD σκληρό; Ελπίζω μονάχα να μην αναγκαστώ να τον πάω πίσω =/

Αργεί...τον είχα ξεχάσει κατά λάθος απτο πρωί ανοιχτό και δεν τον είχε διαβάσει (από,τι καταλαβαίνεις, η απάντηση ήταν έτοιμη ;ρ ). Δηλαδή αν βάλω εξωτερικό σκληρό με δικιά του τροφοδοσία, δε θα έχει πρόβλημα; Και αν όντως δεν έχει πρόβλημα, είναι λογικό WDTV να μη διαβάζει WD σκληρό; Ελπίζω μονάχα να μην αναγκαστώ να τον πάω πίσω =/

Κάνε εάν θέλεις αυτό που σου ανέφερα πιο πάνω.
Βγάλε την τροφοδοσία του Live από πίσω , μέτρα ως το 10 και ξαναβάλε την .
Περίμενε να δεις το δεύτερο λευκό φωτάκι μπροστά εάν θα αρχίσει να αναβοσβήνει. εάν ναι , σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει να τον διαβάζει. Περίμενε μέχρι να σταθεροποιηθεί και ξαναδοκίμασε να δεις εάν τον βλέπει.

DVB-T MPEG4 με DVD Recorder

Τώρα με τη ψηφιακή τηλεόραση αχρηστεύεται το DVD Recorder που έχω? Μπορώ να το αξιοποιήσω με προγραμματισμένο DVB-T? Αν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει

Κάνε εάν θέλεις αυτό που σου ανέφερα πιο πάνω.
Βγάλε την τροφοδοσία του Live από πίσω , μέτρα ως το 10 και ξαναβάλε την .
Περίμενε να δεις το δεύτερο λευκό φωτάκι μπροστά εάν θα αρχίσει να αναβοσβήνει. εάν ναι , σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει να τον διαβάζει. Περίμενε μέχρι να σταθεροποιηθεί και ξαναδοκίμασε να δεις εάν τον βλέπει.

Τζίφος φίλε μου.. το δοκίμασα αρκετές φορές και στις 2 θύρες αλλά προκοπή δεν είδα. Ούτε φωτάκια, ούτε τίποτα!θα το δοκιμάσω αύριο στη δουλειά που έχω έναν εξωτερικό με τροφοδοσία και θα ενημερώσω..

Λοιπόν, το σκληρό WD 500gb My Book με εξωτερική τροφοδοσία τον διαβάζει κανονικότατα. Τον passport δεν ξέρω γιατί δεν τον διαβάζει.
O passport δε μου έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα γενικότερα. Θα του κάνω ένα check disk και defragment και θα δοκιμάσω πάλι.
Αυτό που συμβαίνει είναι λόγος αντικατάστασης;

Λοιπόν, το σκληρό WD 500gb My Book με εξωτερική τροφοδοσία τον διαβάζει κανονικότατα. Τον passport δεν ξέρω γιατί δεν τον διαβάζει.
O passport δε μου έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα γενικότερα. Θα του κάνω ένα check disk και defragment και θα δοκιμάσω πάλι.
Αυτό που συμβαίνει είναι λόγος αντικατάστασης;

To defragment είναι must σε όλες τις περιπτώσεις.
Εγώ σου προτείνω να πάρεις (είτε να αντικαταστήσεις ) δίσκο με τροφοδοσία.

Λοιπον...
ενας φιλος εχει τον συγκεκριμενο WD TV HD. Ενω επαιζε μια χαρα και ενω του αναγνωριζε τον δισκο (120GB samsung) και καποια στικακια, καποια στιγμη οταν εβαζε ταινια να ξεκινησει να παιζει, αυτο κολλαγε. Του εβαλα τα δυο τελευταια fws και επαιζε κανονικα. Δοκιμασα και αλλους δισκους και επισης κανενα προβλημα. Μετα απο καποια ωρα το βαζει να παιξει και παλι τα ιδια....

To defragment είναι must σε όλες τις περιπτώσεις.
Εγώ σου προτείνω να πάρεις (είτε να αντικαταστήσεις ) δίσκο με τροφοδοσία.

Μπα πανάθεμά το! έκανα και check disk και defragment στο σκληρό αλλά στα π.... του! Κι εδώ είναι το παράδοξο της όλης υπόθεσης. Ό,τι και του καρφώσω απάνω το διαβάζει αμέσως, εκτός απτον συγκεκριμένο σκληρό! Βρε δε μπα νάναι usb, card reader, άλλο σκληρό (με ή χωρίς τροφοδοσία...), αμέσως! γουάτ δε φακ δηλαδή.. ζεν αντέχω... σνιφ σνιφ...

Φιλε κατα καιρους εχω συνδεσει τον δικο μου passport και επαιζε απροβληματιστα.Βεβαια οπως ειπαν και οι προηγουμενοι η πρωτη προτιμηση θα πρεπει να ειναι καποιος με εξωτερικη τροφοδοσια.

Φιλε κατα καιρους εχω συνδεσει τον δικο μου passport και επαιζε απροβληματιστα.Βεβαια οπως ειπαν και οι προηγουμενοι η πρωτη προτιμηση θα πρεπει να ειναι καποιος με εξωτερικη τροφοδοσια.

+1..
Ειχα και εγώ σποραδικά προβλήματα τετοιας φυσεως με εναν εξωτερικό δίσκο Toshiba 320Gb χωρις ξεχωριστή τροφοδοσια..

Ερώτηση:όοοοταν είχα πάρει τον passport, μετά το φορμάτ είχα κρατήσει το παρτίσιον smartware (δεν το συνηθίζω). Υπάρχει περίπτωση να βαράει κανά ρόλο αυτό; μήπως ήρθε ο καιρός να το πετάξω..;

Ερώτηση:όοοοταν είχα πάρει τον passport, μετά το φορμάτ είχα κρατήσει το παρτίσιον smartware (δεν το συνηθίζω). Υπάρχει περίπτωση να βαράει κανά ρόλο αυτό; μήπως ήρθε ο καιρός να το πετάξω..;

Μπορεί. Αμα δεν έχεις πολλά αρχεία....δεν κάνεις ένα NTFS format ?

Μπορεί. Αμα δεν έχεις πολλά αρχεία....δεν κάνεις ένα NTFS format ?

Έχω...όλες τις 720ρ/1080ρ ταινίες....γιαυτό λέω να το αποφύγω...
αλλά! πώς σκατά διαγράφω αυτό το παρτίσιον; σάμπως έχει και τις πολλές επιλογές....;