Πρόβλημα με WD TV live!!

panmix

New member
12 December 2011
7
Καλημέρα σε όλους.
Χρειάζομαι τα φώτα σας. Προσπάθησα να κάνω update to WD TV Live μου γιατί δεν διάβαζε αρχεία mkv. Απο τη στιγμή λοιπόν που το έκανα ναι μεν αναγνωρίζει τα παραπάνω αρχεία αλλά όταν συνδέω τα 2:1 ηχεία μου επάνω ενώ παλιότερα όλα ήταν οκ τώρα ακούγεται ένας βόμβος. Αποτέλεσμα τώρα να χρησιμοποιώ τα ηχεία της τηλεόρασης πράγμα που είναι άκρως σπαστικό.

Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο και αν ναι τί μπορώ να κάνω? Τα ηχεία πάντως δεν έχουν πρόβλημα γιατί τα δοκίμασα και με το laptop και εκεί παίζουν κανονικά.

ARxika to 1.06.15. Kapou diabasa oti exei auto to problhma me ton hxo. Epipleon argei polu na diabasei ton sklhro disko. To gurisa sto 1.02.21 alla ekei trela8hkan ta panta den epaize kan thn eikona. Tvra tou perasa to 1.3.49 to opoio paizei alla exv to idio problhma me ton hxo. Sugkekrimena apo to ena hxeio paizei kanonika kai apo to 2o akougetai enas bombos.

Το πρόβλημα αυτό( βόμβος) το είχα και εγώ στο live gen 2 (σε σύνδεση με home cinema με composite) ,αλλά το έχω και στο live gen 3.

Πιο παλιά δεν μου το έκανε ,από ένα σημείο και μετά(μετά από κάποια αναβάθμιση) ,όποιες ρυθμίσεις και αν έκανα ακουγόταν αυτός ο βόμβος.

ARxika to 1.06.15. Kapou diabasa oti exei auto to problhma me ton hxo. Epipleon argei polu na diabasei ton sklhro disko. To gurisa sto 1.02.21 alla ekei trela8hkan ta panta den epaize kan thn eikona. Tvra tou perasa to 1.3.49 to opoio paizei alla exv to idio problhma me ton hxo. Sugkekrimena apo to ena hxeio paizei kanonika kai apo to 2o akougetai enas bombos.

Αφού στο 1ο post μια χαρά Ελληνικά έγραψες, γιατί μας το χαλάς τώρα; :p

Το καλώδιο καρφί->RCA που χρησιμοποιείς, είναι αυτό που δίνονταν με τη συσκευή ή κάποιο άλλο;

Πέρα από το θέμα του βόμβου, από firmware, βάλε το 1.04.22...

Last edited:
Και συνεχίζω στα ελληνικά :) Λοιπον το πρόβλημα μου λύθηκε. Ξαναδοκίμασα να περάσω την έκδοση 1.02.21 και αυτή τη φορά δεν κολλάει. Αντιθέτως ο βόμβος χάθηκε mkv αρχεία παίζει και δεν καθυστερεί τόσο για να διαβάσει το σκληρό δίσκο μου. Οπότε μάλλον δεν θα πάω για περαιτέρω αναβάθμιση.
Ευχαριστώ όλους :)