Πρόβλημα με WD TV MEDIA PLAYER

chrispol

New member
22 May 2008
9
Καλησπέρα φίλοι....
Εχω το WD TV MEDIA PLAYER (Gen 1 με εγκατεστημένο το τελευταίο firmware) αι και ξαφνικά σταμάτησε την αναπαραγωγή των Mkv αρχείων απο τον Wd passport δίσκο που έχω. Ενω μέχρι πρόσφατα έπαιζε κανονικά. Εχω κάνει αρκετά system reset και απο το μενου και απο το πλάι με την καρφίτσα απο το ειδικο κουμπί ...αλλα τίποτα...
Να πω οτι φωτογραφίες και αλλους τυπους αρχειων βίντεο τα παιζει κανονικά...μόνο με τα Mkv δεν παίζει...απλα εμφανίζει μαυρη οθόνη χωρίς κανένα μηνυμα...
Τι μπορεί να φταίει? Μπορω να επιστρέψω σε παλιότερο firmware?
Ευχαριστω.

Βγάλε το από την πρίζα για 5-10 δευτερόλεπτα...

Το ίδιο θα κάνεις, όποτε σου παρουσιάσει ξανά το ίδιο πρόβλημα. Αυτό συνέβη, γιατί προσπάθησες να αναπαράγεις ένα .mkv με header compression, κάτι με το οποίο δεν είναι συμβατό το μηχάνημα. Η λύση για να μπορέσει να παίξει σωστά το συγκεκριμένο .mkv χωρίς να κολλάει το μηχανάκι, περιγράφεται εδώ.

Ευχαριστώ φίλε μου....αλλα το έχω κάνει και αυτό.,..και μάλιστα για μία ολοκληρη εβδομάδα...το αφησα εκτός πρίζας αλλα πάλι τα ίδια....θα δοκιμάσω αυτο με το mkvtool μηπως και διορθωθει..

Ευχαριστώ φίλε μου....αλλα το έχω κάνει και αυτό.,..και μάλιστα για μία ολοκληρη εβδομάδα...το αφησα εκτός πρίζας αλλα πάλι τα ίδια.....
μπορεί να το άφησες εκτός πρίζας αλλά μήπως πήγες να ξαναπαίξεις το ίδιο αρχείο;

Παιδία έχω το Western Digital Media Player WD TV Live και εκεί που έπαιζε όλα τα αρχεία που είχα στο σκληρό δίσκο τώρα έχει το εξής πρόβλημα: ενώ αναγνωρίζει τα αρχεία που έχει ο σκληρός όταν επιλέγω για να παίξει κάποιο,
μαυρίζει η οθόνη και δεν κανει τιποτα άλλο. Αν πατήσω το κουμπί "Back" πηγαίνει κανονικά στο ακριβώς προηγούμενο μενού κανονικά. Έλεγα μήπως φταιει ο σκληρός δίσκος αλλά το ίδιο κάνει και για άλλους 2 που δοκίμασα.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το τι φταίει?

Παιδία έχω το Western Digital Media Player WD TV Live και εκεί που έπαιζε όλα τα αρχεία που είχα στο σκληρό δίσκο τώρα έχει το εξής πρόβλημα: ενώ αναγνωρίζει τα αρχεία που έχει ο σκληρός όταν επιλέγω για να παίξει κάποιο,
μαυρίζει η οθόνη και δεν κανει τιποτα άλλο. Αν πατήσω το κουμπί "Back" πηγαίνει κανονικά στο ακριβώς προηγούμενο μενού κανονικά. Έλεγα μήπως φταιει ο σκληρός δίσκος αλλά το ίδιο κάνει και για άλλους 2 που δοκίμασα.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το τι φταίει?

Εγώ με ένα firmware update το έλυσα το συγκεκριμένο "κόλλημά" του... αν βέβαια μιλάμε για ίδια περίπτωση... :ernaehrung004:

Εγώ με ένα firmware update το έλυσα το συγκεκριμένο "κόλλημά" του... αν βέβαια μιλάμε για ίδια περίπτωση... :ernaehrung004:

Το κακό είναι οτι του είχα κανει update με την 1.03 version για να διαβαζει και τους ελληνικούς υπότιτλους αλλά δεν είχα κανένα προβλημα εδω και καιρό. Με ποια version το έκανες update?