Πρόβλημα με υπολογιστη

Marga

New member
8 October 2011
46
Για σας φίλοι.
Έχω το εξής προβλημα με ένα υπολογιστη ο οποίος έχει ακόμη, εγγύηση . Τον αγόρασα Γερμανία όπου και διαμενω.
Λοιπόν δεν μπορώ στον υπολογιστη να εγκαταστησω σωστά κανένα λειτουργικό σύστημα ούτε Windows 7 ούτε το 8.
Ο υπολογιστής δεν επανέρχεται ούτε στην κατάσταση που αγοράστηκε με το recovery cd .
Το μόνο που μπορω να καταφέρω είναι όταν κάνω εντελως καινούργια εγκατάσταση του Windows 7 να μου λειτουργεί ο υπολογιστής , αλλα δεν αναγνώριση την κάρτα γραφικών NVIDIA ,αλλα μόνο την standard VGA . Εάν δεν κλείσω τον υπολογιστη δουλεύει κανονικά αλλα με όχι καλή εικόνα και χαμηλή ανάλυση.
Εάν κλείσω και ξανανοιξω τον υπολογιστη βγάζει το κλασικό Windows starting και εμφάνιση στην οθόνη μόνο του Icon των Windows. Χωρίς τίποτα άλλο,πχ Start και όλα τα σχετικά σύμβολα έτσι κάποιος χρήστης να μπορει να μπει στο σύστημα.

Τον έχω στείλει στον κατασκευαστή ο οποίος δεν έκανα τίποτα και αποφάνθηκε οτι είναι πρόβλημα Software και όχι Hardware και αρνητικά να κάνει οτιδήποτε χωρίς αμοιβή παρότι έχω ακόμη 15 μήνες εγγύηση .
Οποία βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη .
Σας ευχαριστώ

Τι υπολογιστής είναι ? Σταθερός ή laptop?
Drivers από την ίδια την nvidia δοκίμασες?