Πρόβλημα με υπότιτλους

Status
Not open for further replies.
Όχι δεν λέω με ενσωμάτωση (ένα αρχείο).
Λέω να βάλεις τα 2 αρχεία που βάζεις στο usb πάνω σε ένα DVD (ως 2 αρχεία χωριστά) χωρίς καμία άλλη μετατροπή.

Ναι, αυτο έχω κάνει και είναι όλα οκ, αλλά γιαυτό είχα πάρει το συγκεκριμένο DVD player για να έχω το USB και να παίζει και υπότιτλους, και μου έχουν πει οτι το συγκεκριμένο παίζει....Μέχρι να βρώ τη λύση πάντως για το USB θα καίω της ταινίες σε DVD με ενσωμάτωση....... Thanks φίλε μου...
To Usb δεν παιζει το αρχειο με τους ενσωματωμενους υποτιτλους?

Είναι μέσα στην εγγύηση το Toshiba XDE 600;
Το πιο πιθανό είναι ,να είναι προβληματικό,σε αυτό τον τομέα,το DVD player.

To Usb δεν παιζει το αρχειο με τους ενσωματωμενους υποτιτλους?

Δεν παίζει με ξεχωριστούς υπότιλους, δεν τους διαβάζει....Με ενσωματωμένους το έχω δοκιμάσει σε DVD και παίζει κανονικά, με USB δεν ο έχω κάνει.....

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με υπότιτλους

Είναι μέσα στην εγγύηση το Toshiba XDE 600;
Το πιο πιθανό είναι ,να είναι προβληματικό,σε αυτό τον τομέα,το DVD player.

Ναί είναι στην εγγύηση, το έχω 3 μήνες περίπου, αλλά είναι η πρώτη φορά που δοκίμαζα το USB για ταινία....Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει η θύρα του, δεν μπορώ να καταλάβω, δίκιο έχεις!... Να φανταστείς βάζω το φλασάκι μου εμφανίζει τι ταινία έχω μέσα, το πατάω, μετά μου βγάζει ενα κουτάκι με υπότιτλους off και ενα κουτάκι με το όνομα των υπότιτλων....Πατάω τους υπότιτλους και δεν τους βγάζει......το κάνει σε όλλες τις ταινίες, ενώ βλέπει το αρχείο με τους υπότιτλους, δεν τους διαβάζει........Έχεις δίκιο, θα το παώ στο κατάστημα που το πήρα για να δούμε.........

Κατασκευαστής TOSHIBA
Αναπαραγωγή μέσων DVD, DVD-R/+R, DVD+RW, DVD-RW, CD, CD-DA, CD-R/+R, CD-RW, VCD, SVCD, WMA, MP3, DivX, JPEG
Αναπαραγωγή HD DVD Όχι
Upscale σε Full HD Ναι
Θύρες Εισόδου USB
Θύρες Εξόδου Audio, Component (AV), Composite (RCA), HDMI, S-VIDEO, Coaxial, Optical
Προβολή ελληνικών υπότιτλων DiVx Όχι Προοδευτική σάρωση Ναι
Αναπαραγωγή VHS Όχι
Οθόνη LCD Όχι
Karaoke Όχι
Χρώμα Μαύρο
Διαστάσεις Υ x Π x Β: 40.4 x 428 x 202,7 mm
Ενεργειακή Κλάση Αγνωστη
Βάρος 1,34kg
Επιπλέον Χαρακτηριστικά XDE Modes: Sharp, Color, Contrast. Ζουμ κατά την αναπαραγωγή, Επιλογή γωνίας, Επιλογή γλώσσας, Επιλογή υποτίτλων. Συμβατό με Dolby® Digital/DTS®, Τρισδιάστατος ήχος Surround. Γονικός έλεγχος, Λειτουργία Screen Saver.

Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι από το Toshiba xde600…..Αυτό που έχω υπογραμμίσει είναι όντως αυτό που σκέφτομαι, δηλαδή το dvd player μου δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους, γι’ αυτό έχω το πρόβλημα και δεν μου παίζει κανένα έργο;;;;; Ρε το πάθαμεεε….Το είχα επισημάνει κιόλας ότι το θέλω να παίζει και υπότιτλους…..

Είσαι σίγουρος για αυτό;
Το Toshiba xde500 διαβάζει εξωτερικούς υπότιτλους (σε dvd δισκάκι) και δεν διαβάζει το επόμενο μοντέλο;

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με υπότιτλους

Είσαι σίγουρος για αυτό;
Το Toshiba xde500 διαβάζει εξωτερικούς υπότιτλους (σε dvd δισκάκι) και δεν διαβάζει το επόμενο μοντέλο;

Τι να πω φίλε μου ξέρω εγώ;;;Έτσι νόμιζα και εγώ, μέχρι που διάβασα αυτό.......(είναι δυνατόν να μην παίζει ελληνικούς υπότιτλους ;;;; )Θα πάρω σήμερα τηλέφωνο να μάθω...:BDGBDGB53:

Last edited:
Status
Not open for further replies.