Πρόβλημα μπαταρίας

panos_k

Established Member
10 December 2007
143
Κηφισιά, Aθήνα
Ειμαι και εγω κατοχος ενος iPhone 4 32gb απο τον περασμενο Οκτωβριο.
Ολα καλα αλλα τελευταια εχω θεμα με την μπαταρια:

Μολις περασα την προηγουμενη εβδομαδα την εκδοση 4.3.3, ξεφορτιζει απο το 100% στο 10% σε λιγοτερο απο 3 ωρες.

Και το Bluetooth το εχω παντα απενεργοποιημενο.
Τα ιδια και μολις απενεργοποιησω και το wifi.

Εχει κανεις καμια ιδεα ή αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα?

Πάνο, έχεις δει πόσες εφαρμογές έχεις ενεργοποιημένες στο παρασκήνιο του κινητού σου, μήπως από εκεί καταναλώνεται τόσο πολύ η μπαταρία ;

υγ: μετέφερα την ερώτηση σου σε νέο νήμα.

Αν θυμάμαι σωστά, με το 4.0 κ πάνω λειτουργικό, πατώντας 2 φορές γρήγορα σχετικά το κουμπί, ανοίγει στο κάτω μέρος της οθόνης ένα τμήμα με τις εφαρμογές που τρέχουν ήδη. Κρατώντας μια οποιαδήποτε πατημένη για λίγα δευτερόλεπτα, αρχίζουν όλες κ κινούνται κ εμφανίζουν το σύμβολο - στην πάνω αριστερή γωνία, οπότε κ όποια μετά πατήσεις, αυτή κλείνει.

To πρόβλημα δεν είναι έκει (με τις ανοιχτές εφαρμογές). Το ίδιο κάνει και στο δικό μου.

Κατί αλλο γίνεται και η μπαταρία πέφτει κατευθείαν με το που την φορτίσεις.

Αυτό το έχω παρατηρήσει όταν μπαίνω με wifi και ανοίγω μια εφαμογή κάνω την δουλειά μου και μετα κλείνω το wifi. Η μπαταρία ξεφτιλίζεται αμεσα αλλα δεν το κάνει πάντα.

Η μπακαλίστικη λύση που έχω βρεί είναι να ανοίγω το wifi να βρίσκει δίκτυο και μετά απο λίγο να το κλείνω.

Με αυτόν τον τρόπο τις περισσότερες φορές αυτή η μέθοδος έχει επιτυχία αλλα το πρόβλημα είναι αλλού. Επίσης οταν γίνεται αυτό αν κάνω scroll στις επαφές κολλάει και κάνει σπασίματα στο σκρολάρισμα.

Αυτο το κανει και με την 4.3.3 και με παλιότερες εκδόσεις.

Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

μπορείς να κατεβάσεις κάποιο free app ,
πχ monitor , system pulse
και να δεις αν το κινητό σου βαρά 80αρια στη CPU ;

πχ κατέβασε το app , κλείσε όλες τις εφαρμογές σου ,
κάνε restart το κινητό και άνοιξε το utility να δεις cpu

Ίσως κάποιοι γνώστες να με κράξετε, αλλά μου συμβαίνει το εξής παρανοϊκό:

Όταν φορτίζω το iPhone στο στρατόπεδο, στην πρίζα δίπλα στο κρεβάτι μου, φορτίζει σχετικά γρήγορα, και κρατάει περί τις 6-7 ώρες.

Όταν το φορτίζω σπίτι μου, κρατάει μια μέρα και βάλε...

Δεν ξέρω αν αυτό εξηγείται τεχνικά, αλλά συμβαίνει.

Για δοκίμασε να αλλάξεις πρίζα... ή ακόμα και μέρος, πχ φόρτισέ το μια στη δουλειά σου... ποτέ δεν ξέρεις.