Πρόβλημα Philips lcd κατά την σύνδεση με PC

MALKOM

New member
31 December 2008
14
Καλη χρονια σε ολους.Υστερα απο την βοήθεια του Yperion τον οποιο ευχαριστω για μια ακομη φορα για τις οδηγιες του κατεληξα στην
Philips 32PFL7403D η οποια κοστιζει γυρω στα 650 και σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω.Παρ'ολο που τα χαρακτηριστικα της τηλεορασης αυτης ειναι πολυ καλα, απο μια γρηγορη ερευνα στο Διαδικτυο παρατηρησα πως η σειρα 96xx της ιδιας εταιρειας παρουσιαζει προβληματα κατα την συνδεση με το PC μεσω του hdmi(συχνα restart).Θα ήθελα αν καποιος εχει αγορασει την 32PFL7403D και γνωριζει πως υπαρχει καποιο παρομοιο προβλημα με αυτη οταν πραγματοποιουμε μια τετοια συνδεση να το αναφερει εδω.

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Ευχαριστω για την πληροφορια φιλε μου.το επιβεβαιωσα και εγω σημερα πως υπαρχει προβλημα κατα την συνδεση τουλαχιστον με την ati x1600 που εχω στο laptop με τα μοντελα της philips.Σημερα πηγα σε ενα μαγαζι που πουλουσε τηλεορασεις και παρ'ολο που συνδεσα την 32PFL7803D και την 32PFL7403D με καλωδιο dvi-hdmi με το laptop μου, εμφανιζονταν μονο μια μαυρη εικονα.Στην συνεχεια δοκιμασα με το ιδιο καλωδιο σε μια Sony και στην Samsung 656 40'' και η συνδεση εγινε κανονικα.Απο οτι φαινεται πρεπει να υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με ορισμενες καρτες γραφικων.