Πρόβλημα Προγραμματισμού Sony KLV-S40A10E

IliasTout

New member
30 September 2008
5
Έχω το παρακάτω πρόβλημα ... όταν ανάβω την τηλεόραση από το remote control η τηλεόραση δεν δείχνει κανένα κανάλι και φαίνεται σαν να έχει χάσει τα κανάλια από την μνήμη ... μετά όμως από κάποια λεπτά επανέρχεται κανονικά ... Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει και ποσό κοστίζει το Service της Sony για το συγκεκριμένο πρόβλημα .... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει

Φίλε μου καλήμέρα
Αντιμετωπίζω κι εγώ το ιδιο πρόβλημα με μια V40A10E,το έχω ποστάρει εδώ και μέρες και απάντηση δε πήρα ακόμη(ισως να μην έχει κανείς την συγκεκριμένη TV,η δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει)
Οπως και να χει πάντως εγώ βλέπω μέσω NOVA,απλώς ηθελα να ξερω γιατί το κανει αυτό.
Εσυ αν βλέπεις αποκλειστικά με κεραία και επίγεια και σου δημιουργεί πρόβλημα,το καλύτερο που εχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με SONY,για να σου πουν τι συμβαίνει και να λυθεί το πρόβλημα.

Οταν λες βλέπεις μέσω ΝΟVA εννοείς ότι τα κανάλια της τηλεόρασης τα εχεις αποθηκεύσει στον αποκωδικοποιητή της ΝΟVA και το έχεις συνδέσει με την τηλέορση με SCART και κάνεις zamping με το telecontrol του Αποκωδικοποιήτη ;;;;;;