προβλημα ps3 με sony 40v2000

dvdtasos

New member
25 March 2007
11
καλησπερα σας.με λενε Τασο και ειμαι νεο μελος στην παρεα σας
και χρειαζομαι την αποψη σας γιατι κοντευω να τρελαθω!
Πριν 2 μερες αγορασα το ps3 και το συνδεσα στην sony v2000.
Αμεσως του εκανα update απο την σελιδα της sony και ολα ενταξει.
Την επομενη μερα αγορασα ενα καλωδιο hdmi οχι της sony αλλα της crystal
to τοποθετησα και εβαλα να δοκιμασω μια ταινια και επαθα σοκ!η εικονα εβγαζε
παντου πρασινο!ξαναπαω στο μενου του ps3 και παρατηρησα πως και οι φακελοι του μενου ειχαν μια
βαθια πρασινιλα,βαζω μια καρτα sd για να δω φωτογραφιες και αυτες ηταν παραμορφωμενες και
με δοση πρασινου,ομως οταν εβαλα να παιξω ενα παχνιδι demo που ειχα κατεβασει απο το site της
sony με αναλυση 720p το επαιζε καμπανα!μπορειτε να μου εξηγεισετε τη συμβαινει?μηπως φταιει
το καλωδιο?μηπως το ps3 δεχεται μονο το δικο του hdmi καλωδιο?

Υπαρχει περιπτωση να φταιει και το καλωδιο η να υπαρχει προβλημα στην υποδοχη HDMI της τηλεορασης. Ειχες ποτε συνδεσει αλλη συσκευη (πχ. DVD player) , μεσω HDMI?

Καταρχήν καλωσήρθες κι ελπίζουμε να μείνεις στην παρέα...

:offtopic: rivers με γειά το avatar... :offtopic:

Καλύτερα πριν σε πιάσει πανικός να δοκιμάσεις το πιο εύκολο να ελεγχεί - το καλώδιο. Δοκίμασε με ένα άλλο καλώδιο και δες... Αν και με το άλλο τα ίδια πάρτο και πήγαινε σε ένα κατάστημα και τέσταρέ το με το ίδιο καλώδιο με μια tv εκεί - έτσι θα ελέγξεις αν φταίει η tv...

Γιας σας παιδια.Δεν προλαβα να γραψα νωριτερα γιατι δουλευα και ευχαριστω για τις συμβουλες σας.Mαλλον ειμαι απο τους ατυχους,πηγα στον κοτσωβολο δοκιμασαμε το καλωδιο σε αλλο ps3 και δουλευε μια χαρα.Δοκιμασαμε και το δικο μου ps3 σε αλλη lcd και παλι το ιδιο προβλημα.Πηρα την sony τηλ και μου ειπαν να τους το στειλω και σε 2 μερες θα μου στειλουν αλλο,μακαρι γιατι 3 μερες τωρα μου εχουν βγει ξυνες.
Και παλι ευχαριστω παιδια

ωχχχχχ....άρχισαν τα όργανα....
κ το ps3 βγάζει προβλήματα......

Ερώτηση : είναι made in japan το δικό σου ή made in china ??? διάβασα στο ίντερνετ ότι τα κινέζικα παρουσιάζουν προβλήματα, σε αντίθεση με τα ιαπωνικά.

Τουλάχιστον φαίνεται να είναι σαν την microsoft όπου έρχονται παίρνουν την κονσόλα κ σου δίνουν άλλη...κάτι είναι κ αυτό...

made in japan ειναι,αλλα απο που και να ναι σωστο ειναι αυτο που λενε οι περισσοτεροι <μην παρεις απο τα πρωτα κομματια εχουν προβληματα>ποιο πριν δεν το πιστευα αυτο.

Περαστικα, και ελπιζω αυτο το τελευταιο περι προβληματικων, να μην ισχυει....

κ ιαπωνικό είναι....?????? τώρα μάλιστα.....
ελπίζω κ εγώ να είναι μόνο η δική σου περίπτωση προβληματική κ να μην έχουμε άλλα κρούσματα...

μολις περασε ενας φιλος μου και μου ειπε οτι η εκδοση του hdmi του ps3 ειναι 1.3 ενω το hdmi της lcd μου ειναι παλαιοτερης εκδοσης και μονο με component θα μπορει να παιξει και οτι μονο τα νεα μοντελα lcd θα υποστηριζουν συνδεση hdmi 1.3 με το ps3 ισχυει?

μολις περασε ενας φιλος μου και μου ειπε οτι η εκδοση του hdmi του ps3 ειναι 1.3 ενω το hdmi της lcd μου ειναι παλαιοτερης εκδοσης και μονο με component θα μπορει να παιξει και οτι μονο τα νεα μοντελα lcd θα υποστηριζουν συνδεση hdmi 1.3 με το ps3 ισχυει?

Οχι δεν ισχυει φιλε μου. Αμα γινοτανε και αυτο δεν θα επαιρνε κανεις PS3.

Re: Απάντηση: προβλημα ps3 με sony 40v2000

Πράγματι το hdmi του ps3 είναι 1.3 αλλά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.
Εγώ έτσι το έχω συνδεδεμένο κ παίζει μια χαρά.

Εχει καλωδιο hdmi στην συσκευασια ή οχι?

η εκδοση του ps3 στην ελλαδα δεν σου παρεχει καλωδιο hdmi το αγοραζεις εξτρα.
Ο φιλος μου ειπε οτι εχει βουηξει ο τοπος και οτι πολλα περιοδικα εχουν γραψει για αυτο το ειδος προβληματος

Απάντηση: Re: προβλημα ps3 με sony 40v2000

η εκδοση του ps3 στην ελλαδα δεν σου παρεχει καλωδιο hdmi το αγοραζεις εξτρα.
Ο φιλος μου ειπε οτι εχει βουηξει ο τοπος και οτι πολλα περιοδικα εχουν γραψει για αυτο το ειδος προβληματος
Εννοείς ότι δεν σου δίνουν το καλώδιο hdmi ?
Σε καμία έκδοση ανά τον κόσμο δεν το δίνουν μαζί.
Σε κάποιες χώρες μόνο το δίνουν σαν δώρο, σαν πακέτο δλδ, αυτό όμως είναι ανάλογα με την χώρα, το μαγαζί κτλ.

δεν μιλαω για το καλωδιο αλλα για το θεμα ασυμβατοτητας του ps3 με lcd λογω hdmi 1.3 εχουν γραψει τα περιοδικα

Απάντηση: Re: προβλημα ps3 με sony 40v2000

δεν μιλαω για το καλωδιο αλλα για το θεμα ασυμβατοτητας του ps3 με lcd λογω hdmi 1.3 εχουν γραψει τα περιοδικα
Φίλε μου, αυτό που λες μόνο από τα δικά σου χείλη το έχω ακούσει...
Τι να σου πω...
Πάντως πρόβλημα εγώ δεν έχω, όπως κ άλλοι από τα φόρουμς που παρακολουθώ.
Αν είχε πρόβλημα με την 1.3 τότε κανείς δεν θα την αγόραζε...
Αλήθεια, έχεις κάνει firmware update σε 1.6 ?