προβλημα ps3 με sony 40v2000

εχω κανει update και παλι τιποτα.Μιχαλη μηπως εχεις καινουργια lcd?γιατι οταν ρωτησα για την δικια μου lcd την θεωρησαν παλια ωστε να εχει hdmi 1.3

Έχω μια amoi 37" με πάνελ 1920*1080p κ κλειδώνει σε αυτή την ανάλυση αλλά ξέρω σίγουρα ότι δεν έχει hdmi 1.3.

Ψάχνω στο ίντερνετ για πρόβλημα της hdmi που έχεις κ εσύ Τάσο αλλά βρίσκω μόνο λίγα μεμονωμένα τέτοια προβλήματα που λύνονται με αντικατάσταση της κονσόλας από την sony. Είναι πολύ λίγα τα προβλήματα πάντως...συνεχίζω το ψάξιμο...

δοκιμασα και τις δυο επιλογες τιποτα γιατι ομως σε παιχνιδι demo που κατεβασα στα 720p το επαιζε κανονικα?δεν μπορω να βγαλω ακρη

To προβλημα που γραφει ο φιλος δεν εχει να κανει με το καλωδιο.Ειναι ενα προβλημα που εχει αρχιζει να περνει μεγαλες διαστασεις και απο οτι βλεπω σε ολες τις περιπτωσεις η Sony εχει προβει σε αντικατασταση της κονσολας(οταν θα εχει).Eννοειτε οτι στην περιπτωση της Sony δεν υπαρχει υπηρεσια courrier αλλα πρεπει να πατε την κονσολα στα εξουσιοδοτημενα service.Υπομονη συμβαινουν στις πρωτες παρτιδες αυτα...

Η καλύτερη λύση είναι να αφήσεις το ps3 να βρει την καλύτερη ανάλυση για την τηλ σου, να δεις τι θα βρει εκείνο, όχι να τα αλλάζεις εσύ.

Κλείσε το ρεύμα από πίσω από την κονσόλα, κράτα πατημένο το μπροστινό κουμπί κ τότε άνοιξε το ρεύμα από πίσω, θα ακούσεις 1 μπιπ, συνεχίζεις να το κρατάς μέχρι να ακούσεις 2ο μπιπ. Τότε το αφήνεις κ η κονσόλα γυρνά στην default ανάλυση. Τότε απλά σε ρωτά να χρησιμοποιήσει την hdmi θύρα κ του λες ναι κ σε ρωτά να κάνει αυτόματη αναζήτηση κ πάλι λες ναι.

Απάντηση: Re: προβλημα ps3 με sony 40v2000

δοκιμασα και τις δυο επιλογες τιποτα γιατι ομως σε παιχνιδι demo που κατεβασα στα 720p το επαιζε κανονικα?δεν μπορω να βγαλω ακρη

Σε ολους το ιδιο συμβαινει.Μαλλον καποιο ολοκληρομενο στην εξοδο εικονας πρεπει να φταει το οποιο δειχνει να καιγετε ευκολα.Περρισσοτερα μπορειτε να διαβασετε παρακατω.

http://www.myps3.gr/forum/showthread.php?t=306

Σταύρο διάβασα το link που δίνεις αλλά αυτό μιλά για λίγες περιπτώσεις.
Ένας φίλος εκεί αναφέρει ότι το συνεργείο της Sony είχε 10-15 κονσόλες για αντικατάσταση, δεν είναι κ λίγες βέβαια αν ήρθαν όλες κ όλες 2000 εδώ στην Ελλάδα τώρα που το σκέφτομαι...
Θα δούμε λοιπόν τι θα γίνει...
Το καλό είναι ότι κάνουν κατευθείαν αντικατάσταση, χωρίς πολλά πολλά...

μιχαλη το δοκιμασα και αυτον τον τροπο βρισκει την αναλυση απο μονο του αλλα παλι τα ιδια πρασινιζει

Μιχαλη μιλαμε περιπου για το ιδιο νουμερο αστοχιας με το Xbox 360,απο τις 2000 κονσολες που μοιρασθηκαν τις τελευταιες μερες περιπου 100 εχουν παρουσιασει προβλημα.Μιχαλη το θεωρω φυσιολογικο αυτο το νουμερο για τετοια θηρια και για πρωτη κυκλοφορια,αυτο που θελω να δω ειναι αν η αντιδραση του service της Sony ειναι το ιδιο επιτυχημενη με της Microsoft και δεν αφησει να παρει το θεμα διαστασεις..

Μιχαλη αντιθετα με τη περιπτωση του ΧΒΟΧ 360 που το προβλημα μπορουσε να εμφανιστει και μετα απο καιρο, στην περιπτωση του Ps3 φαινετε οτι το προβλημα σκαει κατευθειαν, οποτε μαλλον την γλυτωσες,οχι τιποτα αλλο αλλα ισοβια εγγυηση οπως εκανε η Ms για τα πρωτα ΧΒΟΧ απο την Sony, μην περιμενεις 100%

ευχαριστω παιδια,το στελνω αυριο για αντκατασταση και οταν ερθει το καινουργιο θα σας ενημερωσω γιατι σας ζαλησα σημερα.

Καλημερα παρεα.τελικα ειχα δικιο.μολις με πηραν απο την sony service για το ps3 μου και μου παν οτι ειναι προβληματικο και πως αυριο θα παραλαβω αλλη κονσολα καινουργια.Για σκεφτειτε να μου η καινουργια και να ειναι και αυτη προβληματικη?θα φαει κλοτσια απο το παραθυρο και δεν θα με νιαξουν ουτε λεφτα ουτε ps3!

agaptoi filoi exw ps3 kai agorasa fifa08 . dystyxos kolaei apo , moy alla3an to cd kai pali ta idia , fovamai mhpos ftaei to ps3 moy
:twoguns: