Πρόβλημα PS3 στο φόρτωμα παιχνιδιού

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Παιδιά (με την ευρύτερη έννοια) ο κολλητος μου φίλος έχει σοβαρό πρόβλημα με το ps3 και συγκεκριμένα με need for speed prostreet. Το πρόβλημα έχει ως εξής: το παιχνίδι το είχε τερματίσει όπως κι εγώ και κάποια στιγμή αποφασίσαμε να μπούμε να παίξουμε on line. Oλα καλά μέχρι που κάποια στιγμή με παίρνει και μου λέει ότι δεν μπορεί να φορτώσει τα career. Κάνει φορμάτ και ξαναρχίζει απ την αρχή πιστέψτε με τεράστια διαδικασία, κάνει και μπακ άπ περνάει και την αναβάθμιση γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορείς να παίξεις on line, και πάλι μετά από κανά μήνα τα ίδια, για να μην πολυλογώ αυτό έχει συμβεί 4 φορές και φυσικό όπως είναι είδε και απόειδε και τα παράτησε. Εχει ξανακούσει κανείς κάτι παρόμοιο, ξέρουμε αν υπάρχει κάποια λύση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ PS3 ΣΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

το δισκακι το κοιταξες γιατι μου τα κανε και μενα στο ps2 ομως

Σ ευχαριστώ για την απάντηση λες άμα αγοράσω δεύτερη φορά το παιχνίδι να λύσω το πρόβλημα;

Σε άλλα δισκάκια έχει πρόβλημα?

βασικα το εκανε γιατι ηταν double layer το cd και ζοριζοταν το ματακι του ps2...αλλα τωρα δεν ξερω αν φταιει σιγουρα το δισκακι επειδη ολα ειναι ιδια..μονο εαν εχει πολλες φθορες μπορω να το εξηγησω

Oχι μόνο σ αυτό, βασικά δεν είναι δικό μου το πρόβλημα αλλά ενός παιδικού μου φίλου άρρωστος κι αυτός με το home cinema, και τώρα με το πρόβλημά του δεν παίζει και κατά συνέπεια κι εγώ αφού παίζαμε μαζί on line μ ακουστικά κι όλα τα σχετικά. Τώρα βασικά περιμένουμε την καινούρια έκδοση του prostreet to shift. Πάντως αν παίζει για σένα κάποιο ρόλο η εξής πληροφορία, του φορτώνει το παιχνίδι αλλά δεν μπορεί να εμέμβει στα tuning των αυτοκινήτων κι αυτό συμβαίνει μετά από κάποιο χρόνο αφού περάσει την αναβάθμιση κι όχι πιο πριν. Τώρα δικαιολογημένα θα μου πεις φταίει η αναβάθμιση αλλά σε μένα γιατί δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό:

δοκιμασε με το δικο σου δισκακι να δεις αν θα το κανει αυτο..

Εμενα κολλαγε μια κακογραμμενη αντιγραφη σε καποια μερη του παιχνιδιου, οπως ειπα μπορε να φταιει το δισκακι.

Εμενα κολλαγε μια κακογραμμενη αντιγραφη σε καποια μερη του παιχνιδιου, οπως ειπα μπορε να φταιει το δισκακι.

αντιγραφη? στο ps3??

αν διαβαζες τα προηγουμενα ποστ θα καταλαβαινες οτι μιλουσα για το ps2.

Εχω ακουσει παντος 2 περιπτωσεις απο φιλους με γνησια παιχνιδια σε Ps2 και Ps3 να μη μπορουν να φορτωσουν ουτε το 2ο Stage και μιλαμε οτι μολις τα ειχαν ανοιξει απο το κουτι τους! Τελικη καταληξη --> Σκουπιδια.
Παντως δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι σε καποια δινουν εγγυηση ενος ετους.

ε οχι, αν μόλις το έχεις ανοίξει απο το κουτί δεν το πετάς στα σκουπίδια, πάς και το αλλάζεις!

(δεν μου έχει τύχει ποτε)

ε οχι, αν μόλις το έχεις ανοίξει απο το κουτί δεν το πετάς στα σκουπίδια, πάς και το αλλάζεις!

(δεν μου έχει τύχει ποτε)

Τα ειχαν κανει παραγγελια απο εξωτερικο οποτε τρεχα γυρευε...