ΠΡΟΒΛΗΜΑ SAMSUNG UE46D8000

Panos Mourtikas

New member
20 March 2014
3
Καλησπερα,

Εχω μια Samsung UE46D8000 και το προβλημα της είναι οτι πολλες φορες αναβοσβηνει μονη της. Κλεινει και ανοιγει για 20 πχ λεπτα μετα μπορει να στρςσει και μετα ξανα απο την αρχη παλι ισως την ιδια μερα. Ειναι εκτοσ εγγυησης γνωριζει κανεις για το προβλημα αυτο και κοστος????

Έχεις ελέγξει μήπως κάποιο κουμπί πάνω στη τηλεόραση ή στο τηλεχειριστήριο για κάποιο λόγο μένει πατημένο; Δες το power στο τηλεχειριστήριο ή κάποιο από τα κουμπιά των καναλιών αν κολλάει. Για να τσεκάρεις αν είναι από το τηλεχειριστήριο βγάλε τις μπαταρίες και χειρίσου τη από τα κουμπιά της τηλεόρασης ( άνοιγμα , σβήσιμο, αλλαγή καναλιών, φωνή ) για καμιά μέρα δύο.

Ανοιξε την πλατη και θα δεις μια καλωδιοταινια που παει απο το τροφοδοτικο στη main ξυσε τις επαφες της και θα εισα οκ.

Μου το κάνει και εμένα η UE40C8000 μου εδώ και καιρό και γενικά με ησυχία ακούω και ενώ δουλεύει ένα τσακ-τσουκ λες και προσπαθεί πολλές φορές να το κάνει ενώ είναι ανοικτή ή κλειστή, παρότι δεν αλλάζει status (δηλαδή παραμένει ανοικτή ή κλειστή), άλλες φορές βέβαια σβήνει και ανοίγει πάλι μόνη της.
Θα δοκιμάσω αυτό που ανάφερες και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

Πάντως λέω αρχικά να αλλάξω power cable μήπως είναι κανένα ελαττωματικό.

Last edited:
Καλησπερα,

Εχω μια Samsung UE46D8000 και το προβλημα της είναι οτι πολλες φορες αναβοσβηνει μονη της. Κλεινει και ανοιγει για 20 πχ λεπτα μετα μπορει να στρςσει και μετα ξανα απο την αρχη παλι ισως την ιδια μερα. Ειναι εκτοσ εγγυησης γνωριζει κανεις για το προβλημα αυτο και κοστος????

μια περιπτωση ειναι οτι εχουν σκασει καποιοι πυκνωτες του τροφοδοτικου...αλλη ειναι οτι προσπαθει να κανει αναβαθμιση...σε αυτη την περιπτωση βγαλε ολες τις αυτοματες ενημερωσεις απο διαδικτυο

Σε κάθε περίπτωση, τηλεφωνάκι στο sevice και να το αναλάβουν, είναι κρίμα μία 8000 να αρχίσεις να την κατσαβιδιάζεις.

μια περιπτωση ειναι οτι εχουν σκασει καποιοι πυκνωτες του τροφοδοτικου...αλλη ειναι οτι προσπαθει να κανει αναβαθμιση...σε αυτη την περιπτωση βγαλε ολες τις αυτοματες ενημερωσεις απο διαδικτυο

Στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει αυτό, διότι δεν έχω καλώδιο UTP πάνω.
Επίσης η δική μου είναι εκτός εγγύησης και το έκανε από την αρχή, απλά δε με ενοχλούσε και τόσο και δεν ήθελα να μείνω για καιρό χωρίς TV ή να μου την κατσαβιδιάσουν νέα TV!

H τηλεοραση εχει παει 2 φορες στο service της Samsung για επισκευη και λειτουργουσε το πρωτο διαστημα κανονικα. Τωρα είναι εκτος εγγυησης και οταν το ξαναέκανε ακουσα απο την Samsung την πιο ηλιθια απαντηση που εχω ακουσει οτι θα μου κανουν δωρο τα μεταφορικά. Εγω ζητησα αντικατασταση της tv και γενικα εγινε ενας χαμος οπου τελικα τους εκανα καταγγελια στον ΙΝΚΑ ( τιποτα δεν εκαναν και αυτοι ). Θεωρω οτι το προβλημα της τηλεορασης δεν ειναι σημαντικο και οτι με ενα λογικο κοστος φτιαχνεται. Το διαστημα εκεινο αλλαξα σπιτι και χρειαστηκα μεγαλυτερη τηλεοραση οπου και εχω αγορασει. Σσοπος μου ειναι να φτιαχτει και να πουληθει η τηλεοραση γιατί τζαμπα κάθεται πραγματικα!!!!