Πρόβλημα σε ANT1, ALTER και ALPHA

sixoremenos

New member
2 March 2010
43
Δεν πιάνω καθόλου αυτά τα 3 κανάλια (περιοχή Πατήσια). Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα;

Κανείς άλλος; Είναι δυνατόν να πιάνω χωρίς πρόβλημα MEGA, STAR και ΣΚΑΪ και να μην πιάνω τα άλλα;

Ποιότητα και ισχύς σήματος πες μου...η κεραία σου βλέπει Υμηττό να φανταστώ ε;

Ποιότητα και ισχύς σήματος πες μου...η κεραία σου βλέπει Υμηττό να φανταστώ ε;
Υμηττό, τη γύρισα πρόσφατα για να πιάνω και τα κρατικά ψηφιακά. Πώς να σου πω για την ποιότηττα και την ισχύ; Δε βρίσκω κάτι μέσα στα μενού της τηλεόρασης (Samsung).

Digital menu -> settings -> και έχει καρτέλα με τις πληροφορίες.Αλλά εάν βλέπει Υμηττό,δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα με το σήμα...τα αναλογικά πως τα πιάνεις;

Digital menu -> settings -> και έχει καρτέλα με τις πληροφορίες.Αλλά εάν βλέπει Υμηττό,δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα με το σήμα...τα αναλογικά πως τα πιάνεις;

Δεν υπάρχει φίλε μου τέτοιο menu (ή εγώ δεν το βρίσκω στο T/C). Άσε, μη σε βασανίζω. Το πιο πιθανό είναι να φτιάξει από μόνο του στις επόμενες ημέρες. Τα αναλογικά τα πιάνω άθλια, αφού δεν έχω άμεση οπτική επαφή με Υμηττό. Το περίεργο είναι ότι μέχρι σήμερα (ή για να είμαι ακριβής μέχρι την Παρασκευή, αφού το Σ-Κ-Δ έλειπα) έπιανα όλα τα κανάλια της Digea πολύ καλά, ακόμα και όταν είχα την κεραία μου στραμμένη στην Πάρνηθα... Και πάλι σε ευχαριστώ.

Εφόσον δεν λύθηκε το θέμα,δεν μπορούμα να σταματήσουμε εδώ...δες εάν υπάρχει πρόβλημα στις ''πρίζες'' της κεραίας,εάν υπάρχουν προβλήματα στο καλώδιο κτλπ,μετά,δοκίμασε με εσωτερική κεραία εάν μπορείς.Τα κανάλια της ΕΡΤ τα πιάνεις κανονικά;Συχνότητα 52.

Εφόσον δεν λύθηκε το θέμα,δεν μπορούμα να σταματήσουμε εδώ...δες εάν υπάρχει πρόβλημα στις ''πρίζες'' της κεραίας,εάν υπάρχουν προβλήματα στο καλώδιο κτλπ,μετά,δοκίμασε με εσωτερική κεραία εάν μπορείς.Τα κανάλια της ΕΡΤ τα πιάνεις κανονικά;Συχνότητα 52.

Ανδρέα, σε ευχαριστώ. Όλα τα άλλα κανάλια πιάνουν κανονικά. Πρόβλημα φαίνεται να έχει το κανάλι 46, αυτό που περιλαμβάνει τα 3 κανάλια καθώς και το Μακεδονία TV που τώρα διαπιστώνω ότι έχει κι αυτό δεν το πιάνω. Οι συνδέσεις δεν έχουν πρόβλημα, τουλάχιστον εσωτερικά. Κατέβασα και θα εγκαταστήσω το νέο firmware της ΤV. Βλέποντας και κάνοντας...

EDIT Ωραία, τώρα έμεινα χωρίς τηλεόραση. Αφού έκανα το update, η τηλεόραση νέκρωσε! Θα τρελαθώ!!!

Last edited:
Ωχ....ποιό μοντέλο έχεις;Και τι ακριβώς έκανες(Βήμα προς βήμα).
Sorry, τώρα είδα το μήνυμά σου, γιατί ψάχνω να δω τι θα κάνω. Έχω την LE32B530. Κατέβασα το νέο firmware και το αποσυμπίεσα σε κενό USB που είχα φορμάρει σε FAT32. Ακολούθησα τις οδηγίες και όταν ολοκληρώθηκε το upgrade η τηλεόραση έσβησε και δεν ξαναάναψε. Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να την αναβοσβήνω, χωρίς όμως όταν την ανάβω να βλέπω τίποτα. Τα κουμπιά του T/C δεν κάνουν τίποτα...