προβλημα σε βιντεοκαμερα canon MV750i

steliosgr

Established Member
7 November 2010
193
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Γεια σας εχω την βιντεοκαμερα canon MV750i και διαθετω λαπτοπ με windows 7 (32bit),προσπαθω να την συνδεσω στο λαπτοπ κ δεν την αναγνωριζει προσπαθησα μεσω ιντερνετ να βρω κατι αλλα τιποτα μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει γτ εχω το βιντεο του αρραβωνα μου στην καμερα κ θελω να το περασω στο λαπτοπ,σας ευχαριστω προκαταβολικα.

τί σύνδεση έχει firewire ή usb; με ποιο πρόγραμμα θέλεις να ψηφιοποιήσεις;

micro usb συνδεση εχει,και οταν την συνδεω στον υπολογιστη δεν την αναγνωριζει γτ ειναι παλιο μοντελο μαλλον.Μπορεις να με βοηθησεις φιλε evanfotis;

το πρωτο το κατεβασα δεν εκανε τπτ δεν αναγνωριζε την καμερα θα δω το δευτερο λινκ κ θα σου πω.Χλωμο το κοβω παντως να αναγνωρισει ο υπολογιστης τοσο παλιας τεχνολογιας καμερα!Ειδωμεν.....

Έχω την 730, που τη φυλάω για το πλεονέκτημα που έχει να μετατρέπει το αναλογικό σε ψηφιακό σήμα, και γνωρίζω ότι συνδέεται με firewire με το pc. Μάλιστα, όταν την χρησιμοποίησα πριν 2 χρόνια για να μετατρέψω μερικές βιντεοκασέτες σε avi, δεν έβρισκα το δικό της firewire και άνοιξα ένα που βρήκα στη σακούλα με τα καλώδια [ου ήταν σε σελοφάν. Παιδεύτηκα πολύ για να τη συνδέσω και να την δει το Premiere αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά είπα να αλλάξω και το firewire και αγόρασα ένα από το Πλαίσιο. Αυτό ήταν το πρόβλημα (!!!).

Το θέμα σου, όμως, είναι ότι δεν θα έχει αντίστοιχο βύσμα το laptop, αν είναι πρόσφατα αγορασμένο.

Έχω κι εγώ μια βιντεοκάμερα sony miniDV δεκαετίας+ και με σύνδεση firewire το pc την αναγνωρίζει κανονικά. Έριξα μια ματιά στο manual της δικής σου και λέει ότι για να μεταφέρεις βίντεο χρειάζεται καλώδιο DV (δηλαδή firewire) και optional software, η σύνδεση USB είναι για να μεταφέρεις φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης.

https://www.google.gr/search?q=fire...KPOqAywOqn4CABg&ved=0CEEQsAQ&biw=1152&bih=941

Αυτό που σου χρειάζεται είναι το κόκκινο στη 2η σειρά (όχι απαραίτητα στο ίδιο χρώμα), που έχει το μικρό βύσμα για την κάμερα και το μεγάλο για το desktop.

Είπαμε, βέβαια, ότι το βύσμα (μικρό ή μεγάλο) σπανίζει σε laptop.

Last edited: