ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ CANON PowerShot A300

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Είμαι κάτοχος μιας Canon PowerShot A300 και εντελώς ξαφνικά
Η μηχανή παρουσίασε το παρακάτω πρόβλημα
Στην αρχή άρχισε να είναι η εικόνα με οριζόντιες γραμμές
Και στην συνέχεια η οθόνη έδειχνε μόναo μαύρο
Άλλαξα μπαταρίες αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί
από ένα search στο internet βρήκα ότι το πρόβλημα αυτό είναι
Γνωστό στην canon και το επισκευάζει χωρίς χρέωση ασχέτως αν είναι η μηχανή
Στην εγγυηση η όχι sας παραθέτω και το link

http://www.usa.canon.com/consumer/c...oryid=225&modelid=13390&keycode=2112&id=29819

αποσπάσιμα από το παραπάνω link
Malfunction:
It has been confirmed that the connecting parts of the internal wiring of the CCD used in affected products may become disconnected, especially if the affected products are stored or used in high-temperature and high-humidity environments. If this occurs, the signal is not output from the CCD normally in Shooting Mode, which may cause a distorted image or the absence of an image. This malfunction can be confirmed on the LCD monitor screen during shooting. The same malfunction also appears on the recorded image
Canon's Response:
Effective immediately, and regardless of warranty status, Canon will repair, free of charge, the products listed above exhibiting the above-mentioned malfunction if Canon determines that the malfunction is caused by the CCD image sensor. Canon will also cover the cost of shipping and handling in connection with this repair.
Γνωρίζει κανένας από εσάς ένα στην INTERSYS θα την επισκευάσουν χωρίς χρέωση ?

Υ.Γ
Ρε Kosh στον καφέ στο VERDE είχες δίκιο τελικά ότι κάτι δεν πήγαινε σωστά με το ccd !

Last edited:
Είμαι κάτοχος μιας Canon PowerShot A300 και εντελώς ξαφνικά
Η μηχανή παρουσίασε το παρακάτω πρόβλημα
Στην αρχή άρχισε να είναι η εικόνα με οριζόντιες γραμμές
Και στην συνέχεια η οθόνη έδειχνε μόναo μαύρο
Άλλαξα μπαταρίες αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί
από ένα search στο internet βρήκα ότι το πρόβλημα αυτό είναι
Γνωστό στην canon και το επισκευάζει χωρίς χρέωση ασχέτως αν είναι η μηχανή
Στην εγγυηση η όχι sας παραθέτω και το link

http://www.usa.canon.com/consumer/c...oryid=225&modelid=13390&keycode=2112&id=29819

αποσπάσιμα από το παραπάνω link
Malfunction:
It has been confirmed that the connecting parts of the internal wiring of the CCD used in affected products may become disconnected, especially if the affected products are stored or used in high-temperature and high-humidity environments. If this occurs, the signal is not output from the CCD normally in Shooting Mode, which may cause a distorted image or the absence of an image. This malfunction can be confirmed on the LCD monitor screen during shooting. The same malfunction also appears on the recorded image
Canon's Response:
Effective immediately, and regardless of warranty status, Canon will repair, free of charge, the products listed above exhibiting the above-mentioned malfunction if Canon determines that the malfunction is caused by the CCD image sensor. Canon will also cover the cost of shipping and handling in connection with this repair.
Γνωρίζει κανένας από εσάς ένα στην INTERSYS θα την επισκευάσουν χωρίς χρέωση ?

Υ.Γ
Ρε Kosh στον καφέ στο VERDE είχες δίκιο τελικά ότι κάτι δεν πήγαινε σωστά με το ccd !

Έχεις την εγγύηση σφραγισμένη;

Βλάση η μηχανή έχει βγει από την εγγυηση εδώ και 3 χρονιά.
Την εγγυηση δεν θυμάμαι που και εάν την έχω, γιατί έχω κάνει
2 μετακομίσεις και όπως καταλαβαίνεις σε κάθε μετακόμιση
Υπάρχουν και απώλειες.
Πάντως το site μιλάει για επισκευή for free και εκτός εγγυησης

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ CANON PowerShot A300

Ειναι αυτη η φωτογραφικη που μας εχεις καψει ολους?:devil-smiley-029:
Υπαρχει θεος (του φορουμ) τελικα:flipout::flipout::flipout:

Ναι βρε γκεντεμοσαυρε αυτή είναι , αλλά την ζημιά που ήταν να κάνει την έκανε.
Ετοιμάσου τώρα να βγει ο μεγαλύτερος σου φόβος στον αέρα με πρωταγωνιστές
Εσένα και την ……. Άσε στο φιλάω για έκπληξη
Να δεις γέλια και κρεβατομουρμούρα που θα πέσει !
Χε χε χε

Όντως.... υπάρχουν σήμερα καλύτερες μηχανές με 100 ευρώ ή και λιγότερα (εάν ψάξεις καμία προσφορά). Ο κόπος σου και το πιθανό εγκεφαλικό από την επαφή με την ιντερσυς αξίζουν πολλά περισσότερα.

Ορίστε η απάντηση που πήρα από την intersys

"Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά,
Θα πρέπει να στείλετε την Φωτογρ.Μηχανή στο Τεχνικό Τμήμα της Canon για έλεγχο και επισκευή στην εξής διεύθυνση :
INTERSYS Α.Ε.
------------------------
ΒΟΛΟΥ 7,ΜΟΣΧΑΤΟ
Τ.Κ. 183-46
Τηλ: 210.95.54.001
ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00 – 15:00
Σας ενημερώνουμε ότι το CCD για την Powershot Α300 η Canon το αλλάζει δωρεάν.
Για οτιδήποτε άλλο θελήσετε να ρωτήσετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Με εκτίμηση,
Canon-Intersys."

Τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο

Aπλώς την πετάς και παίρνεις άλλη... μην ασχολείσαι καν. :guitarist::guitarist:

Και όμως Βλάση, την έστειλα στην INERSYS και εχθές την παρέλαβα
επισκευασμένη.
Γιατί να τους το χαρίσω βρε αδελφέ?
Στο κάτω κάτω την δίνω στην ανιψιά μου να παίζει.

Έχω και γω μια Α80 που όταν προσπαθεί να ξεκινήσει δεν ανάβει η οθόνη και δεν βγαίνει ο φακός. Επειδή είναι μοντέλο του 2004 νομίζω δεν το έχω ψάξει νομίζοντας ότι δεν αξίζει τον κόπο (αφού με 100 ευρώ παίρνεις πολύ καλίτερη μηχανή) λέτε να έχω τύχη για δωρεάν επισκευή;