προβλημα σε κινηση με .mkv

panosdhm

Established Member
18 November 2007
120
Αντιμετωπιζω προβλημα στην ομαλοτητα της κινησης σε ταινια mkv.Αυτο γινεται πιο εμφανες και ενοχλητικο σε αργες σκηνες και οταν η καμερα γυριζει σιγα σιγα μεσα σε ενα πλανο.Χρησιμοποιω km player me fddshow.Γνωριζει καποιος αν εχει να κανει αυτο με την ρυθμιση του codec ή κατι αλλο?
Επισημαινω πως εχω τον 6750 επεξεργαστη και το usage του δεν ξεπερναει το 25-30 %.Επισης βλεπω σε προβολεα epson tw700.Ευχαριστω προκαταβολικα..

Eχει ξανασυζητηθει...
Τα .mkv εχουν 24(23.976) κ επειδη ο προβολεας μας δεν υποστηριζει 24hz ....παρατηρειται αυτο το φαινομενο.....
Σιγουρεψου παντως οτι εχεις ως εξοδο απο την καρτα γραφικων 1280*720@60hz(στα 50hz ειναι ακομα χειροτερα)

ΠΑντως να ειμαι ειλικρινης προσωπικα δεν το εχω παρατηρησει εντονα ωστε να με ενοχλει....κ δεν εχω μπει στον κοπο να δοκιμασω to reclock....

Edit:Τωρα που διαβασ ακαλυτερα το ποστ σου γραφεις οτι εχεις γενικοτερα προβλημα στην κινηση...Τσεκαρε τα φιλτρα που χρησιμοποιουνται κατα την αναπαραγωγη.....μηπως υπαρχει κανα conflict

Δηλαδη οταν βλεπω matroska το μεσο προβολης πρεπει να εχει παντα 60Ηz refresh rate? Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα και στον codec?και πως θα το διαπιστωσω αυτο?

Δηλαδη οταν βλεπω matroska το μεσο προβολης πρεπει να εχει παντα 60Ηz refresh rate? Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα και στον codec?και πως θα το διαπιστωσω αυτο?

Ακριβως ετσι! Πρεπει να εχεις 60hz! -bye-

Αποκλειεται να εχεις προβλημα με τον codec! H θα το παιζει ή οχι! :grandpa:

ΕΚΤΟΣ και εχεις μονοπυρινο επεξεργαστη στο PC, και κολλαει λογω φορτου... (το οπoιο και ΔΕΝ ισχυει στην περιπτωση σου οπως μας ειπες στο 1ο post! )