Πρόβλημα σε Pioneer U-05

chek2fire

AVClub Enthusiast
1 January 2011
917
Εχω τον ενισχυτή ακουστικών Pioneer U-05 αρκετά χρόνια, φοβερά ικανοποιημένος και το χρησιμοποιώ εκτός από το να βάλω τα ακουστικά μου πάνω και ως dac καθώς έχω συνδέσει το wiim πάνω του και μια άλλη Bluetooth πηγή και αυτό σε ενισχυτή.
Το πρόβλημα είναι ότι το τελευταίο μήνα αν παίξει κάποια ώρα μετά από λίγο είτε κάνει cracking ο ήχος, είτε χάνετε στιγμιαία όπως όταν χάνουμε κάποιο wifi σήμα και μετά από λίγο σταματάει να παίζει η ήχος τελείως.
Μόνο αν το σβήσω και το ανάψω παίζει κανονικά αλλά μετά από λίγο έχω ξανά το ίδιο πρόβλημα.
Κάπως το έχω συνδέσει με την υπερθέρμανση του γιατί αν το έχω κλειστό για ώρες μπορεί να παίξει μετά για πάνω από 1-2 ώρες χωρίς πρόβλημα πρωτού ξανακάνει τα ίδια.
Τώρα στην ουσία. Αξίζει λέτε να το πάω για επιδιόρθωση και που υπάρχει στην Αθήνα να επισκευάζουν τέτοιες συσκευές. Μήπως να πάω σε κάτι καλύτερο?

Δεν ξέρω πού μπορείς να φτάσεις, για αγορά ενός νέου - καλύτερου αλλά νομίζω ότι ένα τέτοιο μηχάνημα σε κάθε περίπτωση το εξαντλείς από θέμα επισκευής και αν είναι τόσο ασύμφορο... πας για άλλο.

• Like
Reactions: chek2fire
....
Κάπως το έχω συνδέσει με την υπερθέρμανση του γιατί αν το έχω κλειστό για ώρες μπορεί να παίξει μετά για πάνω από 1-2 ώρες χωρίς πρόβλημα πρωτού ξανακάνει τα ίδια.
Τώρα στην ουσία. Αξίζει λέτε να το πάω για επιδιόρθωση και που υπάρχει στην Αθήνα να επισκευάζουν τέτοιες συσκευές. Μήπως να πάω σε κάτι καλύτερο?
Ξεβίδωσε το καπάκι και δοκίμασε αν το κάνει έτσι. Αν συνεχίσει να το κάνει, δεν θα είναι λόγω πιθανής υπερθέρμανσης.

Νομίζω πως σίγουρα αξίζει μια προσπάθεια επισκευής, αρκεί να βρεθούν τα ανταλλακτικά

Yπάρχει εδώ στην Ελλάδα αντιπροσωπεία γιατί δεν βρίσκω κάτι. Και για επισκευεή σε οποιοδήποτε μαγαζί που πουλάει ενισχυτές?