προβλημα σε σαμσουνκ le32e420 αγορασμένη πριν 3 μήνες

mples

New member
1 November 2012
6
προβλημα σε σαμσουνκ le32e420 αγορασμένη πριν 3 μήνες

παιδιά πριν λίγες μέρες μου βγάζει μια σκιά στην δεξιά πλευρά που άλλοτε φαίνεται πολύ και άλλοτε λίγο ως καθόλου κάποιες φόρες σε αυτό το σημείο που είναι η σκιά κάνει και κάτι κατακόρυφα νερά ξέρει κανένας τη είναι ?:operator:

Πάρε τηλ. το σέρβις.

Δυστυχώς έκανες λάθος στην επιλογή της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Είναι ότι χειρότερο βγάζει η Samsung.

πηρα τηλ στο σερβις και μου ειπαν να την παω εκει αυτο τους ειπα εινα αδυνατον γιατι εχω μονο μοτο μου ειπαν εαν θελω να ερθει φορτηγο θα πρεπει να χρεωθω 50ε !!!

ελεος ρε παιδια ωραία εγγυηση εχει τελος παντον μαλλον δεν θα κανω τιποτα μιας και προβλημα δεν ειναι κατι τραγικο και σε διαφορα φορουμ διαβαζω οτι παρομοια προβληματάκια δεν τα επισκευαζουν

ετσι και αλλιώς εχω εγγυηση 18 μηνες ακομα αν δω οτι χειροτερεύει θα την πάω

η samsung εχει καβαληση το καλαμι......για να την τημωρησωμε λιγακι.....σαν καταναλωτες

Έχει ο φίλος το πρόβλημα του, είναι αγορασμένη 3 μήνες, είναι με εγγύηση = του ζητάνε 50 ευρώ.
Αν ήμασταν στην Γερμανία τι νομίζετε πως θα είχε γίνει? Θα είχε επέμβει το αντίστοιχο ΙΝΚΑ και θα τους είχε ρίξει παρατήρηση + πρόστιμο!
Εδώ... αν πάει κάποιος και τους ρίξει μερικά καντήλια, ή θα φοβηθούν και θα τον εξυπηρετήσουν ή θα τον "γράψουν" ΚΑΙ θα καλέσουν και την αστυνομία!

Δεν μας είπες όμως αν τελικα την πήγες εσύ στην αντιπροσωπεία ή ήρθανε αυτοί και την παρέλαβαν από το σπίτι σου και εάν σε χρέωσαν το 50άρικο που έλεγες.
Είσαι ικανοποιημέος τώρα με την εικόνα που βλέπεις?

φιλε εγω την πηγα τη να εκανα το 50αρικο δεν το πληρωσα αφου την πηγα εγω η εικονα ενταξει μου φαινεται αν και την εχω ανοίξει ελαχιστα το σερβις εκανε 10 ημερες για επιδιόρθωση