Προβλημα σε Samsung A956 55"

20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
Και ξαφνικα ( όπως συνήθως συμβαίνει) αρχισε να μου κανει νερα.
Οριζόντιες γραμμές σε ολο το υψος του πανελ που ξεκινούν από τα αριστερά του και σβηνουν προς το κεντρο της εικόνας ώσπου εξαφανίζονται εντελως στη δεξια μερια.
Εχουν περάσει περιπου τρεις βδομάδες από την πρωτη φορα μου παρουσίασε το συγκεκριμένο θεμα με τις γραμμες.
Το φαινόμενο κανει την εμφάνιση του μονο όταν η τηλεόραση ειναι κρυα.
Στην αρχη κρατουσε μόλις ένα λεπτο και μετα εφευγαν.
Μερα με τη μερα ο χρονος που χρειάζονταν για να εξαφανιστούν οι γραμμες μεγαλωνε.
Σημερα πέρασε τουλάχιστον μιση ωρα μεχρι να φυγουν και πολύ φοβαμαι πως τις επομενες μερες το φαινομενο θα γινει μονιμο.

Ειμαι ηδη ψυχολογικά ετοιμος για το χειρότερο.
Αλλωστε με την τυχη που με δέρνει πολύ δυσκολα θα την γλιτώσω φθηνα.
Οι γνωστές τι πιστεύουν;
Θεμα πανελ η κατι πιο εύκολο;

956-1.jpg

956.jpg

Μακαρι να ηταν κατι πιο ευκολο... Κριμα γιατι η συγκεκριμενη ηταν πολυ καλη τηλεοραση και ακριβη μαλιστα. Λογικα εγγυηση εχει ληξει ετσι; Τροφοδοσια σιγουρα δεν ειναι, λογικα προβλημα στους οδηγους του panel φαινεται να ειναι.

Μην νομιζεις και η δικια μου που την εχω απο το 2007 το σταυρο μου κανω μην παθει τπτ τετοιους δυσκολους οικονομικα καιρους.
Μηπως να την εβλεπαν στο service τωρα που ειναι νωρις, αν μπορουν να προλαβουν τη ζημια πριν εξαπλωθει τελειως..;

Δυστυχως η οδηγηση του πανελ πρεπει να ειναι.

Πρεπει να την δει το σερβις βεβαια για να ξερουμε σιγουρα αλλα προετοιμασου ψυχολογικα για τα χειροτερα.

Σου το κάνει μόνο σε τηλεοπτικό, ή σε όλες τις εισόδους;
(Μήπως είναι θέμα κεντρικής πλακέτας και είναι φθηνότερο...)