Πρόβλημα σε SAMSUNG bluray BD-P1580

RALLIART

Established Member
25 July 2010
298
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Kαλησπέρα σας.Εχω το εν λόγω player το οποίο μου παρουσίασε το παρακάτω πρόβλημα.Μετά την εισαγωγή bluray disk, το οποίο νοίκιασα εχτές, στο μηχάνημα, περιμένοντας να το διαβάσει, ακούστηκαν απο αυτό κάτι χτυπηματάκια, μου έβγαλε την ένδειξη ότι η ανάγνωσή του ήταν αδύνατη και μου το πέταξε έξω.Επανέλαβα αρκετές φορές, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.Δοκίμασα κάποια άλλα δισκάκια bd που είχα, άλλα κολλούσαν απο την αρχή, άλλα δεν τα διάβασε καθόλου.Δοκιμάζω δισκάκια dvd κανένα πρόβλημα.Επειδή είχα να χρησιμοποιήσω το μηχάνημα αρκετό καιρό δεν θυμάμαι κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.Τουλάχιστον όχι τόσο έντονα.Να αναφέρω πως κάποια στιγμή, συνδέοντάς το απο την θύρα ethernet σε δίκτυο, του έκανα αναβάθμιση λογισμικού.Τώρα αν απο τότε άρχισαν τα παρατράγουδα, δεν θυμάμαι να σας πώ.Αφού με συγχωρήσετε για την μακρόσυρτη περιγραφή στο πρόβλημά μου, θα εκτιμούσα πολύ να με καθοδηγήσετε σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνω.Ευχαριστώ.

Πριν απο λίγο, αφου μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε απαντήσει στο πρόβλημά μου κάποιος φίλος, έκανα αναβάθμιση λογισμικού με φλασάκι απο εδώ http://www.samsung.com/gr/support/mo...lDownload=true αλλά το πρόβλημα παραμένει.Μέχρι και cd καθαρισμού χρησιμοποίησα και πάλι τα ίδια.Εχω απελπιστεί διότι πιθανή αντικατάσταση προς το παρόν είναι απαγορευτική.Την βοήθειά σας παρακαλώ.

Απο την περιγραφη σου θα ελεγα οτι μαλλον τα εφτυσε η κεφαλη αναγνωσης (laser) του BD.