προβλημα σε samsung c6600

drnikos13

New member
25 May 2010
32
καλημερα σε ολους .......... εχω την samsung c6600 ,,,, απο χτες που εβγαλα τα καλωδια συνδεσης-κεραιων κ την ξανασυνδεσα μετα απο λιγο το μαυρο χρωμα της εγινε πρασινο σχεδον παντου - δεχνει ''πρασινα χιονα'' ,,,,, αυτο μου ειχε συμβει κ στην αρχη οταν την ειχα αγοραση αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι μετα απο μερικα λεπτα επανηλθε ,,,,,,,, πιστεψα οτι ειναι λογο συνδεσης καλωδιων καποιο δεν παταει καλα ,,,,, ομως βγαζοντας ολα τα καλωδια κ αφηνοντας την ανοιχτη δηλ μονο με το ρευμα τα ασπρα χιονια(λογω μη κεραιας) του πανελ γινονται κ αυτα πρασινα ,,,,,, δεν ξερω πλεον τι να πιστεψω ........ σας παρακαλω helppppp !!!!!!!!

thanks!!! αλλα κατι πιο συγκεκριμενο ???? μαλλον ειναι σοβαρο ??? κ αν ναι ,,,,,,την στελνουν για service κ μου δινουν καινουργια ή περιμενω μεχρι να την επισκευασουν ???????? πως παει με την εγγυηση που εχω !!!!!!!

Τι να σου πω δεν εχω τις γνωσεις να σου κανω διαγνωση και μαλιστα εξ αποστασεως.

Παρε το σερβις να την δουν και θα σου πουν αυτοι τι θα γινει απο εδω και περα. Προφανως παει για επισκευη. Αντικατασταση δεν το βλεπω αφου την εχεις 6 μηνες.

τελικα την πηρε το service κ μου ειπαν οτι ειχε ξεκολισει μια πλακετα .... περιμενω να ερθει η καινουργια για να την τοποθετησουν κ ευχομαι να μην μου παρουσιασει κατι αλλο ........ σ ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες !!