Πρόβλημα σε SONY KDL46Z4500

twinhead

New member
12 January 2009
93
Καλησπέρα,
είμαι κάτοχος μίας SONY KDL46Z4500 και έχω το εξής πρόβλημα εδώ και μία εβδομάδα : Πολλές φορές όταν την ενεργοποιώ (2 στις 3) είτε απο το τηλεχειριστήριο, είτε από τον διακόπτη που έχει πάνω, η οθόνη είναι μαύρη, και γράφει η έξος ήχου είναι ηχείο(και δεν μπορώ να το αλλάξω από τις ρπιλογές). Δεν πιάνει κανάλια και όταν πατάω επιλογή εισόδου γράφει αλαμπουρνέζικα. Σήμερα παρατήρησα ότι αναβοσβήνει 21 φορές η ενδεικτική λυχνία on/off. Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό?
Ευχαριστώ.

Συνήθως όταν αναβοσβήνει το λαμπάκι του on/off υπάρχει βλάβη και ανάλογα με το πόσες φόρες αναβοσβήνει δείχνει το σημείο που υπάρχει η βλάβη, σε κάθε περίπτωση την καλύτερη βοήθεια θα τη βρεις από το επίσημο service, πάρε τους ένα τηλέφωνο και μας ενημερώνεις και μας με το πόρισμα ;)

Καλησπέρα,
λοιπόν μου είπανε τα κάτωθι από το servis: Η τηλεώραση δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αυτό που παρουσίασε οφείλεται στη DIGEA η οποία προκαλέι μερικές φορές μπλοκάρισμα στο πρόγραμμα. Αυτό το πρόβλημα έχει εμφανιστεί και σε άλλα μοντέλα αλλά και εταιρείς όπως μου είπανε. Βάλανε ωσ γλώσσα στο μενού την Αγγλική για´τί έτσι δεν εμφανίζεται το πρόβλημα. Την έχω πάρει πίσω εδώ και 2 εβδομάδες και όντως δεν έχω πρόβλημα προς το παρών. Αυτό ίσως βέβαια να οφείλεται στο RESET που υποθέτω κάνανε μιας και κάποιες ρυθμίσεις τισ βρήκα διαφορετικές.
Τώρα απο κόστος: 25 μεταφορικά και 20 ο έλεγχος. Επίσης μου είπανε ότι αν στείλει up-date στο λογισμικό η SONY για αυτό το πρόβλημα θα με ενημερώσουνε και θα ενσωματωθούν τα 20 στην αναβάθμιση.
Δεν έχω τις γνώσεις να σχολιάσουνε αυτό που λένε. Εσείς τι λέτε? Απόψεις για την φύση του προβλήματος?
Ευχαριστώ!