Πρόβλημα σήματος καναλιών tv!

venediktos

New member
20 November 2007
23
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με τις θερμότερες ευχές μου! Εδώ και περίπου 2 βδομάδες -όταν αρχισε να χαλάει ο καιρός στην Αθηνα (αερας κτλ)- ενώ είχα πολύ καλο σήμα τηλεόρασης, πλεον τα πιο πολλά κανάλια δεν βλέπονται.Εκτος απο ΑΝΤ1 και ΑLPHA που είναι το ίδιο,τα υπολοιπα ειναι πολύ πολύ χειρότερα.Πχ..το mega ουτε υποτιτλους δεν βλεπεις.........Τι μπορεί να φταέι????μπορεί καποιος να βοηθησει ??Μενω Αγιο Δημητριο Αθηνα,κεραια ανετα βλεπει υμηττο,και η βαση της ειναι το μονο σιγουρο πως δεν εχει κουνηθει ,αφου την εχω στερεωσει σε υπερ του δεωντος.... pls..help!

Δες μεσα στο κουτι του μικτη, μηπως ξεφυγε συρματακι απο τις βιδες. Αλλοιως πας για αλλαγη ολοκληρου του καλωδίου. Οταν παλιωνουν κοβονται τα εσωτερικα συρματα χωρις να ειναι εμφανές.

Γεια σας και καλή χρονιά σε όλους. Πήρα πρόσφατα μια sony 40w4500 και την σύνδεσα με την ήδη υπάρχουσα κεραία, το σήμα της οποίας είναι αρκετά καλό στα περισσότερα κανάλια αλλά όχι άριστο λόγω και της μεγάλης οθόνης. Επειδή τα καλώδια κυρίως είναι παλιά θα μπορούσατε να μου πείτε τι καλώδιο θα πρέπει να κοιτάξω να πάρω και αν γνωρίζεται περίπου τιμή ανά μέτρο.