προβλημα sony kdl-32s5600 με τα ψηφιακα

noknok

New member
7 May 2008
44
γεια σας ρε παιδια, ψαχνω αρκετες ωρες τωρα να βρω αν καποιος εχει το ιδιο ή παρομοιο προβλημα αλλα δεν βρηκα κατι.
το προβλημα ειναι με την παραπανω tv η οποία ενώ δουλεύει κανονικα στα αναλογικα καναλια, οταν τη γυρίζω στα ψηφιακα καναλια παιζει για περιπου 1 λεπτο πολυ καλα (με φουλ σημα ληψης, που το βλεπω στις πληροφοριες), μετα αρχιζει να πεφτει το σημα, να πιξελαρι η εικονα μεχρι που το σημα φτανει στο 0 ή στο πιο χαμηλο επιπεδο, η οθονη μενει μαυρη και βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει καναλι. Αν γυρισω αναλογικα και ξανα ψηφιακα κανει παλι το ιδιο, πολυ καλη ληψη οπου μεσα σε 1 με 2 λεπτα ...η καταστροφη.

η ΤV ειναι καινουργια, και ειμαστε μαρκοπουλο, υπαρχει περιπτωση να μην εχει καλο σημα?? να κοιταξω για κεραια? ή μημπος να ξεκινησω να παιρνω τηλεφωνα στη sony hellas?

2 μερες.....
πηρα τηλ στο σερβις μου ειπαν να γυρισω τη κεραια προς τον Υμηττο και αν συνεχισει να τους ξαναπαρω :P μου φενεται λιγο περιεργο αλλα ας το κανουμε και βλεπουμε

2 μερες.....
πηρα τηλ στο σερβις μου ειπαν να γυρισω τη κεραια προς τον Υμηττο και αν συνεχισει να τους ξαναπαρω :P μου φενεται λιγο περιεργο αλλα ας το κανουμε και βλεπουμε

Που την βρηκες την S5600 πριν 2 ημερες? Αυτη ειναι μοντελο 2009.

Μηπως στο καταστημα την ειχαν και επαιζε?

Σε καθε περιπτωση σιγουρα δεν ειναι νορμαλ οποτε παρε παλι το σερβις και επεμενε να την δουν.