Πρόβλημα στην αναπαραγωγή 3D iso

Razgriz

New member
8 May 2011
7
Γεια σας Κύριοι

Πρόσφατα αγόρασα μια 3DTV( D8000 ) και για ανανέωση της παλιάς και για να μπώ στον κόσμο του 3D για τον οποίο με είχε φάει η απορία.
Προς αναμονή της τηλεόρασης απέκτησα μερικά 3D blu rays(iso μορφη) τα οποία λαχταρούσα να δω.
Δυστυχώς το κοντινότερο videoclub είναι το videorama(αλυσίδα στην Ελλάδα εαν δεν κάνω λάθος) στο οποίο όταν πήγα και ζήτησα εαν φέρνουν 3D ταινιες η απάντηση ήταν οτι αυτές είναι μόνο στο σινεμα!
Η μόνη ταινια που βρηκά τελικά ήταν το piranha 3D που απο οτι φαίνεται βρέθηκε τυχαία εκεί.
Ετσι και αφότου κατέφτασε η τηλεόραση και είδα το piranha 3D ( ps3 )
ήθελα να δω μερικές ταινιές ακομα σε 3D :P
Και εδώ ειναι το πρόβλημα μου:

To pc διαθέτει την υσχή για να αναπαράγη ταινίες τετοιας αναλυσης αρα παω στο κυρίος θέμα.
Gfx card: Sapphire 6970 2g ( η tv συνδεδεμενη hdmi to hdmi, v1.4 )
Cyberlink Power dvd 11 ( Στις ρυθμίσεις 3D αναγνωριζει κανονικα με auto detect την TV )
Όταν κάνω mount ένα iso file ( daemon tools ) το αναγνωριζει κανονικα, το ανοίγει με το power dvd και μπορώ να δω χωρις πρόβλημα τη ταίνια, αλλα οταν πατησω το κουμπί για να ενεργοποιήσει το 3D βγαίνει μήνυμα: ''Power dvd could not activate 3D - Connect a different display''.

Προσπάθησα να βγάλω άκρη με τις ρυθμίσεις αλλα δεν ειχα καποιο αποτέλεσμα. Μετα απο αρκετο google search ειδα οτι γενικα με τα 3D iso ειναι περιεργη κατάσταση και κατέληξα οτι υπάρχει καποιο conflict ανάμεσα στους drivers της ATI και το Power DvD.

Εαν κάποιος γνωρίζει επι του θέματος θα εκτιμούσα την βοήθεια,
επίσης εαν θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιο ενημερωμένο οσο περισσότερο γίνεται videoclub με 3D ταινίες και πάλι θα το εκτιμούσα :2thumb22sup:

Last edited by a moderator:
Κατ'αρχην τα μονα 3d bluray που εχουν βγει σε βιντεοκλαμπ ειναι τα piranha, resident evil, step up και ocean wonderland και τα εχω δει ολα μαζεμενα σ'ενα imagine.

Το pc σου φαινεται ικανο να παιξει 3d. Θα ελεγα να πειραματιστεις λιγο ακομα στις ρυθμισεις του powerdvd στην ενοτητα 3d οσον αφορα το σημα εισοδου αλλα και εξοδου και να μην τα αφησεις ολα στο αυτοματο... Βεβαια με τα pc και τα blu-ray ολο και καποιο προβλημα προκυπτει!

Ενας αλλος τροπος να δεις 3d blu-ray "backups" στην tv σου ειναι το ps3. Προυποθετει να εχεις custom firmware 3.55 με εγκατεστημενο τον multiman και φυσικα εναν εξωτερικο δισκο μεγαλυτερο απο 50gb. Αν σε ενδιαφερει πες μου να σου πω περισσοτερες λεπτομερειες...

Στο PDVD βαλε χειροκινητα την επιλογη ''HDMI 1.4''

Βάλε το AnyDVD HD και κλίκαρε την επιλογή ''μπλα μπλα....PowerDVD'' (στο 1ο tab).

Χρησιμοποιησε το Virtua Clone Drive.

Δοκιμασε αυτα καταρχην και μετα εδω είμαστε.

ΥΓ Αν μπορείς δοκίμασε το TMT 5 Platinum. Ειναι γενικα μαλλον καλυτερο απο το PDVD.

Στο PDVD βαλε χειροκινητα την επιλογη ''HDMI 1.4''

Βάλε το AnyDVD HD και κλίκαρε την επιλογή ''μπλα μπλα....PowerDVD'' (στο 1ο tab).

Χρησιμοποιησε το Virtua Clone Drive.

Δοκιμασε αυτα καταρχην και μετα εδω είμαστε.

ΥΓ Αν μπορείς δοκίμασε το TMT 5 Platinum. Ειναι γενικα μαλλον καλυτερο απο το PDVD.

Αγαπητε spcav, τελικα ολα λειτουργησαν με το TMT 5 Platinum! Απλα plug n play!
Μολις τελείωσα μια ωραιότατη προβολή του Avatar 3D :)

Το PDVD σε συνδιασμό με virtual drive + anydvd hd και την επιλογή HDMI 1.4 έκανε τα ιδια.

Ευχαριστω και τους δυο για την βοήθεια πάνω στο θέμα μου και σας εύχομαι απροβλημάτιστες προβολες !

Φιλε anagnoct η αληθεια ειναι οτι δεν σκεφτομαι να βαλω ακόμα cf στο ps3 άλλα εαν σου είναι εύκολο στείλε μου τις λεπτομέριες σε pm και ειμαι σίγουρος οτι θα μου χρειαστούν.

Last edited: