Προβλημα στην αναπαραγωγη 3D στο κομπιουτερ

d2531

New member
27 October 2007
66
Εχω την καινουργια καρτα γραφικων της ΑΤΙ την 6790 που εχει HDMI 1.4 και με οποιο προγραμμα και αν προσπαθησα να παιξω 3D δεν τα καταφερα..παιζει αλλα μου ριχνει την αναλυση στα 640 ,υπ οψιν οτι συνδεω το κομπιουτερ κατ ευθειαν με την τηλεοραση που ειναι 3D και με καλωδιο 1.4 την sony HX-800,Τα ιδια μου κανει και οταν παιρνω σημα απο HDMI και απο DVI...εχω δοκιμαση και το powerdvd 10 kai to 11 kai to totalmedia...την βοηθεια σας αν καπιος ξερει την λυση!!!

Βασικα απο τις ρυθμησεις του pdvd βαζεις χειροκινητα την επιλογη "3d tv 1080p 24hz".Mε το που θα ξεκινησει ενα 3d bluray μπορει να βγαλει μηνυμα οτι δεν αναγνωριζει 3d συσκευη,αν πατησεις το "οκ" κανονικα θα δουλεψει,αν οχι βαλε χειροκινητα απο το catalist (drivers) αναλυση 1080p 23hz.To τελευταιο ειναι απαραιτητο για το tmt. Παιζουν μεγαλο ρολο οι drivers ακομα δεν εβαλα 11.5,απο τα tmt3,5 και pdvd 10,11 ,με ati 6870 και drivers 11.4 και tv samsung,παιζουν τα 3 απο τα 4 προγραμματα αλλα με τα παραπανω κολπακια,κανενα κατευθειαν.

Last edited:
ευχαριστω για την απαντηση σου..αλλα ολα τα ανωτερο που γραφεις τα εχω κανει ,μια φορα μονο μου επαιξε και απο τοτε εχει μουλαρωση!!!δεν παιζει με τιποτα μου ριχνει την αναλυση στο 640p.eχω δοκιμαση και με τους καινουργιους καταλυστ 11.5.Περιμενω μηπως κανενα πατσ απο powerdvd καινουργιο συμπεριλαβη την καρτα μου.

Kαλημερα σε ολους θα ηθελα τα φωτα σας !!!!!Μολισ εστησα το νεο μου pc για να μπορω να βλέπω 3d ταινιες (εχω BLUE RAY PLAYER GTX 480 NVIDIA 3D MONITOR LG και τα αντιστοιχα γυαλια player powerdvd 10 με το τελαυταιο του update)Δεν μπορω να να δω 3δ δυστυχώς !!Μηπως χρειαζομαι καποιο σεταρισμα η την καινουργια εκδοση του POWER DVD 11)???Ευχαριστώ!!!