Πρόβλημα στην εγκατάσταση Image

gpav

New member
16 January 2010
25
Καλησπέρα,

θα ήθελα την βοηθεια σας απεγνωσμένα...

Μετα από πολλά προβλήματα τελικά έχω εναν dreambox στα χέρια μου και ξεκίνησα να τον φλασάρω. XΧρησιμοποιώ το τελευταίο DreamUp, τον αναγνωρίζει, κάνει erase αλλα μόλις πάω να φορτώσω την εικόνα στέλνει για 0,5-1 λεπτό δεδομένα και μετα σταματαει και πεταει παραθυρο exiting, aborted by user (κάπως έτσι) και κλείνει το προγραμμα. Κάνω κατι λάθος; Βοηθήστε με... εχω σκάσει 1 μήνα με αυτό το θέμα...

Καλησπέρα,

θα ήθελα την βοηθεια σας απεγνωσμένα...

Μετα από πολλά προβλήματα τελικά έχω εναν dreambox στα χέρια μου και ξεκίνησα να τον φλασάρω. XΧρησιμοποιώ το τελευταίο DreamUp, τον αναγνωρίζει, κάνει erase αλλα μόλις πάω να φορτώσω την εικόνα στέλνει για 0,5-1 λεπτό δεδομένα και μετα σταματαει και πεταει παραθυρο exiting, aborted by user (κάπως έτσι) και κλείνει το προγραμμα. Κάνω κατι λάθος; Βοηθήστε με... εχω σκάσει 1 μήνα με αυτό το θέμα...

Για ποιον dreambox μιλάμε;

συγνώμη, παραλλειψη. ο 500 κινέζος είναι... είχα μεσα ενα gemini που ειχα φορτώσει για δοκιμη σε άλλο πρόβλημα που είχα (δες εδω) και πήγα να ξαναφορτώσω το PLI που φοράω. Πρώτη φορά χρησιμοποιω σειριακή για update και εχω σκάσει... εχω μείνει με το δέκτη τουβλο... Καμια ιδεα; Μήπως είναι διαφορετικά τα Images (.img εχω)?

δε μπορώ... είμαι τόσο καιρό χωρίς δορυφορική, ο δεκτης εχει κανει 3 πηγαινε ελα και εχω αρρωστησει! Λίγο βοήθεια plz...

Re: Απάντηση: Πρόβλημα στην εγκατάσταση Image

1. άλλαξε καλώδιο (serial null modem)
2. δοκίμασε διάφορα Images

εγιναν ήδη... θα δοκιμάσω παλιοτερη εκδοση του dream up σε λίγο.

κατεβασα παλαιότερη έκδοση του Dream Up και δοξα τους κιτρινιάρηδες δείχνει να έστρωσε. Τώρα έχω να κάνω τις παραμετροποιήσεις αλλα από εδω και πέρα δε νομίζω οτι έχω κάτι που θα με προβληματισει...
Πρός κάθε ενδιαφερόμενο ανεβασα εδω το αρχειο που χρησιμοποίησα http://rapidshare.com/files/361589275/dreamUp_DM500.zip.html

Αν είναι παράνομο ας σβηστεί.

Σας ευχαριστώ για τις ιδέες σας!