προβλημα στην εικονα

pavlos1

New member
20 January 2008
8
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΩ THN SAMSUNG LER86BDX ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΘΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 3 ΕΚ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ NOVA KAI ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΖΩ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΠΑΛΙ ΤΟ NOVA Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ KAI EMΦANIZETAI ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ.
 
Παύλο, καλώς όρισες στην παρέα :ernaehrung004:

Κοίταξε μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το scart σου, εαν με αυτό έχεις συνδεδεμένο το δέκτη της Νοβα στην τηλεόρασή σου και πες μας εαν είναι εντάξει.
-bye-
 
ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΚΕΙ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
 
Ωραία. Εχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις από το μενού του δέκτη την έξοδο της εικόνας και να την δώσεις σαν έξοδο component? Απλά για να δούμε εαν φταίει το καλώδιο ή ο δέκτης σου ή ακόμα και η συγκεκριμένη είσοδος της τηλεόρασης.
 
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ panosxr, ειχαμε μιλησει πριν απο λιγες μερες σχετικα με το προβλημα που ειχα στην εικονα με την πρασινη γραμμη τον 3 εκατοστων που εμφανιζοταν.Να σου πω οτι η γραμμη δεν εμφανιζεται πια και να σε ευχαριστησω για την βοηθεια σου αλλα δεν ξερω αν φταιει το πολυσκαρτ που τοποθετησα στον δεκτη του nova ταυτοχρονα με την ρυθμιση που μου προτεινες να κανω στον δεκτη και αλλαξα απο composite se rgb.Θελω επισης να σε ρωτησω αν ειναι το πολυσκαρτ που τοποθετησα στον δεκτη του nova η αιτια που εξαφανιστηκε η γραμμη και οχι η ρυθμιση τοτε τι μπορει να εφταιγε που εμφανιζοταν η γραμμη?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
 
Παύλο, χαίρομαι που έλυσες το πρόβλημά σου. Τώρα ποιο από τα 2 βοήθησε...μάλλον ένα από τα 2 :D
Τι το ψάχνεις τώρα? Αφού τέλος καλό, όλα καλά, μην σκοτίζεσαι ;)
 
panosxgr το εψαξα και τελικα βοηθησε η ρυθμιση στον δεκτη ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!