Πρόβλημα στην θύρα οπτικής ίνας σε SAMSUNG B6000

mikess

Senior Member
Παιδιά πήγα να βάλω το καλώδιο οπτικής ίνας στην υποδοχή της τηλεόρασης και μου έμεινε στα χέρια το μικρό πλαστικό "πορτάκι" που έχει με συνέπεια να μην εφαρμόζει το καλώδιο στην τηλεόραση. Ξέρει κανείς αν αυτό το πορτάκι ας το πούμε έτσι είναι κουμπωτό ή αν έχει σπάσει? Φαντάζομαι οτι οι samsung που έχουν υποδοχή οπτικής ίνας θα έχουν το ίδιο σύστημα. Αν ξέρει κάποιος....

Πήρα τηλέφωνο το σέρβις για το θέμα με την υποδοχή της οπτικής ίνας και μου είπαν οτι έχει σπάσει. Είναι ευαίσθητο το καπάκι της υποδοχής και αν βάλεις το καλώδιο σε λάθος θέση υπάρχει πιθανότητα να σπάσει. Το συμπέρασμα είναι οτι θέλει όλη η πλακέτα άλλαγμα και κοστίζει γύρω στα 400 ευρώ. Δεν θα κανω τον κόπο να το αλλάξω, αλλά προσοχή σε αυτούς που έχουν samsung και έχουν υποδοχή οπτικής ίνας. Προσοχή πως βάζετε το καλώδιο.....γιατί αν σπάσει το καπάκι δεν κουμπώνει μετα....

Να πως τα κονομάνε οι εταιρίες!
Εύθραυστα μέρη, που σου λένε "εσύ το έσπασες"... (δεν φταίμε εμείς που βάλαμε πλαστικά μέρη της πλάκας!!!)

Πλερώνετε κορόϊδα... (λένε!)

Το να βάλεις λάθος το καλώδιο στην υποδοχή της οπτικής ίνας είναι αρκετά συχνό. Πρέπει να δεις το σημαδακι που έχει το καλώδιο. Εγώ έκανα το λάθος και στον ενισχυτή μου και στο DVD μου και δεν έπαθε τίποτα....Απλά δεν μπορούσε να μπει στην υποδοχή..... Στην τηλεόραση πολύ ψεύτικο ρε παιδί μου....