Προβλημα στο Call of Duty 3.

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
To ανεφερα και αλλου αλλα δυστυχως δεν πηρα απαντηση.

Εχω προβλημα τον τελευταιο καιρο στο Call of Duty 3. Συγκεκριμενα τις περισσοτερες φορες που διαλεγω μια πιστα στο multiplayer (XBOX Live) μου βγαζει μηνυμα "could not connect to all players". Moνο σε πιστες με 2-3 παιχτες με σφηνει να μπω!!!
Στο Gears of War δεν εχω τετοιο προβλημα.

Ξερει κανεις τι συμβαινει?

Σε αυτα με τους 2-3 players, μετα δεν μπαινουν αλλοι?

Θεωρητικα, αυτο συμβαινει σε ολα τα LIVE! παιχνιδια.

Πρωτα απ'ολα κοιτα στο xbox Live connection test στο 360 σου, το ΝΑΤ να ειναι open. Οτιδηποτε αλλο (moderate ή strict) επιφερει προβλημα.

Επειτα, εαν εχεις modem-router, κοιτα στις ρυθμισεις του, κατι που να λεγεται DMZ host.

http://www.jungo.com/openrg/doc/4.6/user_guide/html/html_user_manual/node103.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Demilitarized_zone_(computing)

Κανε το enabled και δωσε την Ip του 360. Λυνει το 95% των περιπτωσεων του cannot connect.
Στο υπολοιπο 5%, ειτε πρεπει ο host να κανει restart το router ειτε εσυ.

Ουσιαστικα με το DMZ ανοιγεις ΟΛΕΣ τις πορτες του router, πραγμα επικινδυνο για τον Υπολογιστη (οχι για το 360), και μπορεις να συνδεθεις με οποιονδηποτε.

Οποτε ενα κανεις κατι τετοιο, κλεινεις ολους τους Η/Υ.

Re: Απάντηση: Προβλημα στο Call of Duty 3.

Φιλε Κοσμα σε ευχαριστω πολυ.

Τελικα μετα απο λιγο ψαξιμο πηγα στις ρυθμισεις "Game & Application Sharing" του Modem Speedtouch που εχω και εκει που λεει "Assigned Games & Applications" δηλωσα το XBOX Live. Πλεον το προβλημα λυθηκε.-bye-

Για αγνωστο λογο ειχα προβλημα μονο με το συγκεκριμενο παιχνιδι αφοτου πηρα την καινουργια κονσολα πριν απο 3-4 ημερες. Στο Live εμπαινα κανονικα και στο Gears of War δεν ειχα προβλημα.

ΥΓ1. Παντως σε σχεση με το 360 που ειχα (το ειχα παρει Ιανουαριο 2006) παρατηρω στην νεα κονσολα πολυ λιγοτερο θορυβο απο τους ανεμιστηρες.

ΥΓ2. Εχω αλλαξει το gamertag σε "PHOVOS Z" οποτε αν θελεις μπορεις να με βαλεις στην λιστα σου.-bye-