A athteo New member 17 December 2009 27 10 July 2010 #1 Καλημερα σε ολους!Εχω το εξης προβλημα συνδεσα την Samsung tv που εχω μεσω οπτικης ινας με τον denon 1910 .Ολα δουλευουν σωστα εκτος το οτι μολις ανοιξω τον denon κανει παρασιτα στο τηλεοπτικο σημα , τι μπορει να φταιει? Last edited: 10 July 2010
Καλημερα σε ολους!Εχω το εξης προβλημα συνδεσα την Samsung tv που εχω μεσω οπτικης ινας με τον denon 1910 .Ολα δουλευουν σωστα εκτος το οτι μολις ανοιξω τον denon κανει παρασιτα στο τηλεοπτικο σημα , τι μπορει να φταιει?
kblachos Μέλος Σωματείου 18 February 2009 17,139 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 10 July 2010 #2 Ελεγξε σε πρώτη φάση το καλώδιο της κεραίας. Μήπως περνάει πολύ κοντά στον ενισχυτή, μήπως ακουμπάει πάνω του κλ.π.
Ελεγξε σε πρώτη φάση το καλώδιο της κεραίας. Μήπως περνάει πολύ κοντά στον ενισχυτή, μήπως ακουμπάει πάνω του κλ.π.
nemesi54 AVClub Addicted Member 18 September 2007 1,694 Μοσχάτο 11 July 2010 #3 Εγώ που τον έχω συνδεδεμένο με το PC με HDMI και ξανά με HDMI στη Samsung έχω παράσιτα όταν η οθόνη του PC δεν είναι "κοιμισμένη" Όταν σβήνει φεύγουν και τα παράσιτα! :bang: Αυτό βέβαια ΔΕΝ συμβαίνει με τα ψηφιακά αλλά ΜΟΝΟ με τα αναλογικά.. Οπότε νομίζω ότι είναι κάτι που δεν έχει να κάνει με την κεραία...
Εγώ που τον έχω συνδεδεμένο με το PC με HDMI και ξανά με HDMI στη Samsung έχω παράσιτα όταν η οθόνη του PC δεν είναι "κοιμισμένη" Όταν σβήνει φεύγουν και τα παράσιτα! :bang: Αυτό βέβαια ΔΕΝ συμβαίνει με τα ψηφιακά αλλά ΜΟΝΟ με τα αναλογικά.. Οπότε νομίζω ότι είναι κάτι που δεν έχει να κάνει με την κεραία...
A athteo New member 17 December 2009 27 13 July 2010 #4 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά δυστυχώς το πλοβλημα παραμένει