Προβλημα συνδεσης HDMI για 3D μεταξυ PS3 και SONY KDL-HX 46"750

stratos6

New member
20 January 2013
23
Εχω προβλημα συνδεσης αναγνωρισης μεταξυ ps3 και SONY KDL-HX 46"750. Παω στα settings του ps3 ,display settings, video output,επιλεγω συνδεση hdmi auto, αναβοσβηνει η τηλεοραση για 30" ,κανει καποιες ρυθμισεις μονη της ,αλλα στο τελος με ξαναπηγαινει στην επιλογη καλωδιου hdmi κλπ. Δεν με παει στην επομενη σελιδα που βαζουμε ιντσες τηλεορασης κλπ. για να κανω save τις ρυθμισεις.Οποτε η παω πισω ή παταω cansel για να βγω εξω ,ή παω δεξια το βελακι και γινεται παλι αυτο με τα 30" στην τηλεοραση που με βγαζει παλι στην επιλογη καλωδιου.Το εκανα και χειροκινητα και παλι τα ιδια.... Σαν να μην αναγνωριζει την τηλεοραση..... Παραμενει σε αναλυση 576p .Το καλωδιο ειναι hdmi cristal audio 25 ευρω και μου ειπε ο πωλητης οτι ειναι και για 3d. Αλλαξα θυρες και γινεται το ιδιο.
Oποιος μπορει ας βοηθησει.
Ευχαριστω.

Παιδια , αν θελετε το πιστευετε.... τελικα εφταιγε το ακριβο καλωδιο που μου εδωσε ο πωλητης του καταστηματος που αγορασα την tv. Ειχα και ενα δευτερο που ειχα αγορασει 10 ευρω για το pc πιο παλια και το δοκιμασα και ΟΛΑ ΟΚ!!!!! .Μου φαινεται απιστευτο οτι εφταιγε το καλωδιο......... Η πλακα ειναι οτι το πηρα για καλυτερο και για να υποστηριζει και 3d..... Tωρα να τους το παω πισω να τους το φερω στο κεφαλι?...εχασα 1 μερα απ'τη ζωη μου μ'αυτη την ιστορια,ειχα σπασει το κεφαλι μου, τι φταιει τι φταιει και να πω την αληθεια ενω ειχα διαβασει οτι μπορει να φταιει και το καλωδιο, αλλα δεν πιστευα στην δικη μου περιπτωση οτι εφτιαγε γιατι υποτιθεται μου το εδωσαν για καλυτερο και ειδικα για 3d. Πηρα την sony , μιλησα με τεχνικους κλπ.Τελος παντων ολα καλα, αμεσως μολις εβαλα το φτηνο καλωδιο , εγινε αυτοματα η ρυθμιση και η μετατροπη σε 1080p αναλυση.Ειδα και 3d σε game, τελειο..!!!
Αυτα τα αναφερω προς γνωση και συμμορφωση για αναλογες περιπτωσεις στο μελλον.

της crystal audio ειναι καλης ποιοτητας .

να τους παρεις ενα τηλεφωνο να τους το πεις .

εχουν αντιπροσωπεια στην Αθηνα παντως και service . μπορεις να πας επιτοπου . εχει εγγυηση φανταζομαι .

αν αναπαραχθει το προβλημα θα σου δωσουν αλλο πιστευω ...

της crystal audio ειναι καλης ποιοτητας .

να τους παρεις ενα τηλεφωνο να τους το πεις .

εχουν αντιπροσωπεια στην Αθηνα παντως και service . μπορεις να πας επιτοπου . εχει εγγυηση φανταζομαι .

αν αναπαραχθει το προβλημα θα σου δωσουν αλλο πιστευω ...

Μπορει να ειναι καλης ποιοτητας οντως και εμφανισιακα τουλαχιστον ειναι πολυ καλης κατασκευης, γι'αυτο εξαλλου δεν μου πηγαινε στο μυαλο ,οτι μπορει να φταιει το καλωδιο, αλλα στην δικη μου περιπτωση τουλαχιστον εφταιγε το καλωδιο ,το οποιο το δοκιμασα σε ολες τις θυρες της tv, αλλα δεν επαιζε σε υψηλη αναλυση πουθενα.
Θα το παω στο καταστημα απο το οποιο το αγορασα με την αποδειξη και συγκεκριμενα στον πωλητη που μου το εδωσε , να το δοκιμασει μπροστα μου και θα το δωσω πισω .Ή θα μου το αλλαξει ή θα παρω κατι αλλο.

Αλλου μπορει να παιζει, γινονται αυτα (αν και πλεον οχι τοσο συχνα - ειδικα σε μικρα μηκη καλωδιων).

Πες απλως στον πωλητη τι εγινε, να ξερει και παρε κατι αλλο.

Αλλου μπορει να παιζει, γινονται αυτα (αν και πλεον οχι τοσο συχνα - ειδικα σε μικρα μηκη καλωδιων).

Πες απλως στον πωλητη τι εγινε, να ξερει και παρε κατι αλλο.

Για αποκατασταση της ταξης , απλως να αναφερω οτι τελικα το καλωδιο ειχε προβλήμα , το δοκιμασαν και στο καταστημα και ηταν ελλατωματικο και φυσικα το αλλαξα με κατι αλλο χωρις δευτερη κουβεντα.