Καλησπερα παιδια εχει κανα τριημερο που εγινα κατοχος του Philips HTB3510
...καταρχας η συνδεσμολογια του set-up μου ειναι ετσι:
ο υπολογιστης στελνει εικονα με hdmi στην tv
ο υπολογιστης στελνει ηχο στο home cinema με οπτικη ινα
το προβλημα ειναι οτι ενω στις συσκευες αναπαραγωγης φαινεται κανονικα το home cinema με ονομα relatech digital output (η καρτα ηχου της μητρικης) δεν παιρνω ηχο απο τα ηχεια. η ινα στελνει σημα γτ το λαμπακι στην καταληξη ειναι αναμενο ο ισοσταθμιστης των windows δειχνει αυξομειωση στον ρυθμιστη εντασης κ το home το εχω στην επιλογη optical in.
κανεις καμια ιδεα για το τι φταιει?
επισης δοκιμασα κ ενα αλλο set-up
pc-->tv hdmi
tv -->home cinema optical
με το παραπανω set up οταν διαλεγω για συσκευη αναπαραγωγης την τηλεοραση τοτε παιζουν τα ηχεια αλλα μονο σε 2.1 κ οι ρυθμισεις δεν αλλαζουν.. απο οτι καταλαβα η τηλεοραση δεν μπορει να στειλει τον 5.1 ηχο που παιρνει απο το pc stp home cinema..
...καταρχας η συνδεσμολογια του set-up μου ειναι ετσι:
ο υπολογιστης στελνει εικονα με hdmi στην tv
ο υπολογιστης στελνει ηχο στο home cinema με οπτικη ινα
το προβλημα ειναι οτι ενω στις συσκευες αναπαραγωγης φαινεται κανονικα το home cinema με ονομα relatech digital output (η καρτα ηχου της μητρικης) δεν παιρνω ηχο απο τα ηχεια. η ινα στελνει σημα γτ το λαμπακι στην καταληξη ειναι αναμενο ο ισοσταθμιστης των windows δειχνει αυξομειωση στον ρυθμιστη εντασης κ το home το εχω στην επιλογη optical in.
κανεις καμια ιδεα για το τι φταιει?
επισης δοκιμασα κ ενα αλλο set-up
pc-->tv hdmi
tv -->home cinema optical
με το παραπανω set up οταν διαλεγω για συσκευη αναπαραγωγης την τηλεοραση τοτε παιζουν τα ηχεια αλλα μονο σε 2.1 κ οι ρυθμισεις δεν αλλαζουν.. απο οτι καταλαβα η τηλεοραση δεν μπορει να στειλει τον 5.1 ηχο που παιρνει απο το pc stp home cinema..
Last edited by a moderator: