Καλώδιο καρφί σε 2 RCA έχεις;
Το κίτρινο "audio in" δίπλα στις HDMI είναι μάλλον S/PDIF δηλαδή φηφιακό και δεν μπορεί να συνδεθει με απλό καρφί που είναι αναλογικό.
Εγώ θα χρησιμοποιούσα το front HDMI και το front audio L-R. Το καλώδιο του ήχου καρφί σε 2RCA είναι πάμφθηνο και το βρίσκεις παντού. Eπίσης πολύ πιθανό να παίζει και συνδυασμός ενός εκ τω τριών HDMI που είναι πίσω με το audio L-R που είναι δίπλα στα SCART.
Δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες, αν θέλεις...
Ενεργοποίησες την έξοδο spdif στην κάρτα ήχου? Δοκίμασες να αλλάξεις την είσοδο hdmi στην εικόνα (1,2,3)? Το μανιουαλ της Φίλιπς, τι αναφέρει για το κίτρινο audio in που βρίσκεται δίπλα στις hdmi? Δεν είναι ψηφιακή είσοδος ήχου?
Δημήτρη, η μητρική του βγάζει spdif. Απ' ό,τι κατάλαβα δεν μιλάμε για λάπτοπ αλλά για desktop. Μ' ένα απλό rca-rca ομοαξονικό, θα έπρεπε φυσιολογικά να παίρνει ήχο στην τηλεόραση, όμως δεν....
1. Η έξοδος SPDIF είναι ενεργοποιημένη απο το bios Γιάννη.
2. Άλλαξα και πάντρεψα την Audio-In L-R και με τις τρείς HDMI.
3. Το manual δεν αναφέρει τί καλώδιο χρησιμοποιείς. Να αναφέρω όμως πως απο πίσω η υποδοχή Audio-In L-R δεν έχει κίτρινο χρώμα αλλα μαύρο. Εμένα το μαύρο μου λέει πως είναι απλό Stereo Jack. Αλλα με straight stereo jack καλώδιο δεν παίζει ο ήχος (προερχόμενος απο το Line-Out ή το Headphones της κάρτας ήχου του MB.
1. Η έξοδος SPDIF είναι ενεργοποιημένη απο το bios Γιάννη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.