ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΗΥ ΜΕ SAMSUNG 6000

idtasos

New member
9 October 2009
47
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟΝ ΗΥ ΜΕ SAMSUNG 6000 LED μέσω dvi-hdmi καλωδίου και έχω το εξής πρόβλημα: η εικόνα ενώ είναι 1920Χ1080 60 hz, δεν χωράει στην τηλεόραση και πρέπει να κάνω resize στα 1800κατιΧ1050 νομίζω για να χωρέσει (το σήμα παραμένει 1920X1080). τι φταίει?

Η σύνδεση δοκιμάστηκε και σε μια τυχαία hdmi και στην hdmi1-dvi της τηλεόρασης.

ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας!!!!

Τάσος

Ρίξε μια ματιά και στις επιλογές του driver. Τι κάρτα γραφικών έχεις?

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟΝ ΗΥ ΜΕ SAMSUNG 6000 LED μέσω dvi-hdmi καλωδίου και έχω το εξής πρόβλημα: η εικόνα ενώ είναι 1920Χ1080 60 hz, δεν χωράει στην τηλεόραση και πρέπει να κάνω resize στα 1800κατιΧ1050 νομίζω για να χωρέσει (το σήμα παραμένει 1920X1080). τι φταίει?

Η σύνδεση δοκιμάστηκε και σε μια τυχαία hdmi και στην hdmi1-dvi της τηλεόρασης.

ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας!!!!

Τάσος
στο μενου της tv στις επιλογες εικονας στο μεγεθος επελεξε απλη σαρωση

Αν εννοείς το 100ΗΖ για την κίνηση το έβαλα OFF και δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Απαιτείται resize στα 1850Χ1056 περίπου (σμίκρυνση της εικόνας) για να χωρέσει στην τηλεόραση, αλλιώς δεν βλέπεις ένα τμήμα περιμετρικά της οθόνης!

Καμιά άλλη ιδέα παιδιά??

Η κάρτα γραφικών είναι καινούργια NVIDIA GTS250 1024MB HDCP συμβατή και κλπ....

Ευχαριστώ!

-ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ SAMSUNG 6000 LED ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕ ΗΥ?-

με καρτα evga gtx260 η τηλεοραση στις ρυθμισεις ειναι επιλογες εικονας-->μεγεθος--> ''σε πληρη οθονη'' και η καρτα γραφικων σε 1920χ1080 50hz και τα παντα ειναι οκ
συνδεσα με το καταληλλο καλωδιο καρτα ηχου με την καρτα γραφικων και μεσω ανταπτορα dvi σε hdmi συνδεσα την τηλεοραση και μεταφερω εκτος απο την εικονα και ηχο με ενα καλωδιο

Έχω παρατηρήσει το ίδιο πρόβλημα με Nvidia mobile 240G σε Samsung τηλεόραση. Θέμα driver ή τηλεόρασης θα δείξει. Σίγουρα δεν είναι θέμα του συγκεκριμένου μοντέλου κάρτας. Μιά σύνδεση σε άλλη μάρκα τηλεόρασης θα λύσει τον γρίφο.