Γεια σας παιδιά...
Θα χρειαστώ τα φώτα σας. Πριν μια εβδομαδα μετακομισα και είπα να κάνω το καινούργιο σπίτι λίγο Hi-Tech (όσο με παίρνει οικονομικά βέβαια).
Αγόρασα λοιπόν μια Sony KDL-40P2530E
Αγόρασα επίσης ένα καλώδιο DVI προς HDMI για να την συνδέσω με το PC μου που έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
Asus P5B Deluxe WiFi
Intel Core 2 Duo 6400
NVidia GeForce 7600GT (Point Of View, GDDR3 256MB / 1400MHz, SLI, 2xDVI out)
MEMORY 2GB: 2x DDR2 TWINMOS 1024MB PC2-5300 - 667MHz
Όταν ανοίγω το δεύτερο HDMI κανάλι στην Sony, βλέπω και διαχειρίζομαι τα πάντα στο PC εκτός των βίντεο.
Βλέπω δηλαδή το παράθυρο του π.χ. BS Player, βλέπω τους ελληνικούς υπότιτλους αλλά δεν βλέπω βίντεο και δεν ακούω ήχο.
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
Είναι κάποια ρύθμιση που δεν γνωρίζω?
Να σας πω επίσης ότι στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών επιλέγω:
NVidia Display Settings -> Clone και επιλέγω την Samsung (που έχω ως monitor για το PC) ως πρώτη οθόνη και την Sony ως δεύτερη.
Αν επιλέξω την Sony μόνη της δεν βλέπω καθόλου εικόνα. Αναγκάζομαι να κλείσω τον υπολογιστή στα τυφλά από το πληκτρολόγιο...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
Χρήστος
Θα χρειαστώ τα φώτα σας. Πριν μια εβδομαδα μετακομισα και είπα να κάνω το καινούργιο σπίτι λίγο Hi-Tech (όσο με παίρνει οικονομικά βέβαια).
Αγόρασα λοιπόν μια Sony KDL-40P2530E
Αγόρασα επίσης ένα καλώδιο DVI προς HDMI για να την συνδέσω με το PC μου που έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
Asus P5B Deluxe WiFi
Intel Core 2 Duo 6400
NVidia GeForce 7600GT (Point Of View, GDDR3 256MB / 1400MHz, SLI, 2xDVI out)
MEMORY 2GB: 2x DDR2 TWINMOS 1024MB PC2-5300 - 667MHz
Όταν ανοίγω το δεύτερο HDMI κανάλι στην Sony, βλέπω και διαχειρίζομαι τα πάντα στο PC εκτός των βίντεο.
Βλέπω δηλαδή το παράθυρο του π.χ. BS Player, βλέπω τους ελληνικούς υπότιτλους αλλά δεν βλέπω βίντεο και δεν ακούω ήχο.
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
Είναι κάποια ρύθμιση που δεν γνωρίζω?
Να σας πω επίσης ότι στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών επιλέγω:
NVidia Display Settings -> Clone και επιλέγω την Samsung (που έχω ως monitor για το PC) ως πρώτη οθόνη και την Sony ως δεύτερη.
Αν επιλέξω την Sony μόνη της δεν βλέπω καθόλου εικόνα. Αναγκάζομαι να κλείσω τον υπολογιστή στα τυφλά από το πληκτρολόγιο...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
Χρήστος