Πρόβλημα θερμοκρασίας σε Sofirn IF25A

enterhere

Senior Member
8 June 2010
535
Καλησπέρα σας,

Αγόρασα από το Aliexpress, από το official store της Sofirn, τον παρακάτω φακό:

Το πρόβλημα μου είναι ότι μετά από μερικά δευτερόλεπτα στην δυνατή ένταση, όχι απαραίτητα στα 1000 lumens, ο φακός ζεσταίνεται πάρα πολύ.

Έχω και άλλους φακούς στην κατοχή μου, αλλά κανένας δεν ζεσταίνεται τόσο γρήγορα και τόσο πολύ όσο ο συγκεκεριμένος.

Για το BLF Anduril circuit ενώ υπάρχουν οδηγίες, δεν μπορω να μπω στις advanced οδηγίες, για να ρυθμίσω την θερμοκρασία του φακού, αλλά επίσης δεν μπορώ να μπω και στις πιο απλές, sos, beam κλπ.

Κάποια reviews που είδα στο youtube, δεν αναφέρουν κάποιο πρόβλημα για θερμοκρασίες.

Υπάρχει περίπτωση να είναι προβληματικός ή τα 4 led ανεβάζουν μεγάλη θερμοκρασία, μιας και η κεφαλή του φακού δεν είναι ιδιαιτέρως μεγάλη για να είναι επαρκή η ψύξη της;

Αντιμετωπίζω κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ή υπάρχουν αναφορές για το συγκεκριμένο θέμα;

αναμενομενο

λογικα ομως θα πρεπει να πεφτει η θερμοκρασια.. τσεκαρισε σε ποσο ψρονο το κανει το αντοριλ
κατεβασε μια εφαρμογη φωτομετρου για το κινητο και μετρα την φωτεινοτηατ ΑΦΟΘ ανακλαστει σε εναν τοιχο. αν και θα πρεπει να φαινεται κ με το ματι

Thermal regulation attempts to keep the light from overheating, andotherwise adjusts output to stay as close as possible to theuser-configured temperature limit. Thermal adjustments happengradually, in steps so small they are difficult for humans to perceive.

WARNING: thermal regulation only works in Ramping Mode (both Stepped/Smooth and Turbo, but not Momentary Turbo).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.