παιδια καλημερα.εχω στην κατοχη μου απο 19-12-2010 δηλαδη εννια μηνες περιπου την uec407000.εκτος απο το γνωστο προβλημα του clouding μεχρι πριν περιπου ενα μηνα ειμουν αρκετα ευχαριστημενος.διαβαζοντας ορισμενα σχολια ομως στο ιντερνετ για τη συγκεκριμενη συσκευη απο ιδιοκτητες ειδα οτι πολυ εχουν το εξης προβλημα.στην αριστερη πανω πλευρα στην θεση που υπαρχουν οι θυρες usb εχει ξεκουμπωσει πιτσικαρει το πλαισιο της tv.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.με μεγαλη αγωνια πηγα και εγω να δω αν πραγματι υπαρχει το προβλημα και σε εμενα και διπιστωσα με μεγαλη μου λυπη οτι το ιδιο προβλημα εχω και εγω.στη συνεχεια απευθυνθηκα στον τοπικο πωλητη ο οποιος παραδεχτηκε το προβλημα λεγοντας μου οτι του εχουν τυχει αλλες 3 περιπτωσεις με την ιδια βλαβη και του εγινε αντικατασταση!!!!!!!!!!!!!με συμβουλεψε να μιλησω με το service που να πω οτι δεν υπαρχει στην πολη που μενω αρτα και πρεπει να παρω τηλ στο αγρινιο.σε εποικινωνια με τον κυριο νικολαου στο αγρινιο μου ανεφερε οτι πρεπει να ερθει ο ιδιος να δει το προβλημα και αυτο γινετε μονο μια φορα την εβδομαδα καθε τεταρτη που περναει απο την πολη που κατοικω!!!!!!!!!!!!βλεποντας λοιπον τη συσκευη διαπιστωσε και ο ιδιος το προβλημα και μου ειπε οτι θα στειλει εκθεση στην samsung για να δουμε τι θα κανουμε.μου ειπε οτι θα εχουμε απαντηση το πολυ σε μια εβδομαδα.εγω δεν αφησα το θεμα στην τυχη του και σε επικοινωνια με τα κεντρικα και το service one της samsung μου απαντησαν οτι απο 3 εως 7 ημερες θα εχω νεα τους.αφου περασαν 20 ημερες ουτε απο samsung ουτε απο αγρινιο καποιο νεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αναγκαστηκα λοιπον ξοδευοντας εργασιακο χρονο και υπομονη να τους ξαναενοχλησω μηπως και παρω καποια απαντηση.μιλησα λοιπον με τον κυριο νικολαου και μου ειπε οτι η samsung δε δεχεται την αντικατασταση και το μονο που μπορει να κανει ειναι να την παρει στο αγρινιο για επισκευη δηλαδη κολημα η αλλαγη πλαισιου και μαλιστα μου τονισε με ειρωνικο υφος οτι δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη για τη μεταφορα της συσκευης και για οτι συμβει την ευθυνη θα την εχω μονο εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η απαντηση που του εδωσα ηταν φυσικα αρνητικη και παλι απευθυνθηκα στο service one της samsung.η απαντηση που ελαβα ειναι οτι θα το ξανακοιταξουν και το καλυτερο που θα μπορουσα να κανω ειναι να παω τη συσκευη για επισκευη στο αγρινιο.μετα απο μια εβδομαδα χωρις κανενα νεο με παιρνει παλι ο κυριος νικολαου και μου ανακοινωνει οτι βρηκανε λεει καλο κουτι!!!!!!!!!οπου θα βαλει μεσα τη συσκευη και πλεον δε θα υπαρχει κανενας κινδυνος.σε ερωτηση παλι δικια μου αν χτυπηθει κατα την επισκευη η απαντηση ηταν οτι δε θα παθει τιποτα αλλα παλι την ευθυνη θα την αναλαβω εγω!!!!!!!!!!!!!!!τελος παντων αφου παλι αρνηθηκα και ζητησα αντικατασταση μετα απο μια ημερα με παιρνει τηλ ο τεχνικος της samsung κυριος σερπετινης ο οποιος με διαβεβαιωσε οτι πρεπει να στειλω τη συσκευη για επισκευη και οτι θα την παραλαβω σε αριστη κατασταση.μαλιστα σε συζητηση που ειχαμε αφου με βεβαιωσε οτι ειναι κατι πολυ απλο του απαντησα να ερθει ο τεχνικος σπιτι να κανει την επισκευη.η απαντηση που πηρα ηταν οτι θα πρεπει να λυθει ολη η συσκευη με λιγα λογια να γινει κομματια και οτι αυτο μπορει να γινει μονο στο εργαστηριο.μετα απο αυτο ζητησα παλι μονο αντικατασταση.μια ωρα αργοτερα με παιρνει τηλ ο διευθυντης της samsung και αφου με εβαλε να του πω ολη την ιστορια απο την αρχη,παραδεχτηκε οτι εχω δικιο αλλα το μονο που μπορει να κανει ειναι επισκευη και οχι αντικατασταση.ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: μακρια απο samsung tv και ευχομαι σε κανενα να μην περασει την ταλαιπωρια που περναω εγω!!!!!
Thread: Samsung UE C7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια Reply to Thread
Thread: Samsung UE C7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια Reply to Thread