Πρόβλημα

Λάκης

AVClub Fanatic
26 September 2007
14,355
Είμαι παντού
εχω τα windows7 32,χθες μου εκαναν ενημερωση και αφου εκανα 2 επανεκκινησεις,δεν μπορω ν'ανοιξω τους σκληρους μου και να δω τι εχω μεσα.
Μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που να συνδεεται με τη συσκευη,δηλαδη ο windows browser δεν μου ανοιγει τους δισκους.
Δοκιμασα να απεγκαταστησω ολες τις ενημερωσεις(τις χθεσινες),ενω απεγκαταστησα σχεδον ολες,δεν με αφηνε να απεγκαταστησω μια,με αποτελεσμα καμια διαφορα.
Πηγα να κανω restore απο αλλο σημειο και μου ελεγε οτι δεν υπαρχουν restore.
Καμια βοηθεια?

δεν εχει προβλημα να τους δει,αλλα να μπεις μεσα να τον ανοιξεις τον δισκο και να δεις για παραδειγμα το περιεχομενο του.

Θες να μου πεις ακριβώς τι μύνημα σου βγάζει ο explorer όταν πας να δεις τα περιεχόμενα του δίσκου;

(Ακόμα και στο c: το κάνει αυτο;;;)

ακομα και στο c και σε εξωτερικο.
Το μηνυμα πανω κατω λεει,οτι δεν υπαρχει συσχετισμενο προγραμμα που να μπορει να εκτελεσει την ενεργεια αυτη(δηλαδη ν'ανοιξει τον δισκο και να κανω εξερευνηση).

Θα πας στη διαχειριση αρχειων, θα βαλεις "εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων", θα μπεις στο δισκο και θα κανεις cut paste τα αρχεια που θα βρεις (δε θυμαμαι τωρα που, πρεπει να παω σπιτι για να στο πω). Αν ψαξεις θα τα βρεις παντως.

Αυτο που γραφω ειναι αν ανοιγει ο δισκος και δε βλεπεις τα περιεχομενα. Αλλα μαλλον ειναι αλλο το προβλημα σου. My bad.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα

ακομα και στο c και σε εξωτερικο.
Το μηνυμα πανω κατω λεει,οτι δεν υπαρχει συσχετισμενο προγραμμα που να μπορει να εκτελεσει την ενεργεια αυτη(δηλαδη ν'ανοιξει τον δισκο και να κανω εξερευνηση).

1. Βγες σε dos με cmd.exe και δες αν τον βλέπει από εκεί ή/και τι μύνημα βγάζει
2. όταν πατάς δεξί πλήκτρο πάνω σε κάποιον δίσκο σου βγάζει επιλογή "Open with..." ;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα

1. Βγες σε dos με cmd.exe και δες αν τον βλέπει από εκεί ή/και τι μύνημα βγάζει
2. όταν πατάς δεξί πλήκτρο πάνω σε κάποιον δίσκο σου βγάζει επιλογή "Open with..." ;;;

1.δεν ξερω να δουλευω καθολου dos.
2.ναι,μολις ομως κλικαρω την επιλογη,μου βγαζει παντα το ιδιο ηλιθιο μηνυμα που εγραψα πιο πανω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα

1.δεν ξερω να δουλευω καθολου dos.
2.ναι,μολις ομως κλικαρω την επιλογη,μου βγαζει παντα το ιδιο ηλιθιο μηνυμα που εγραψα πιο πανω.

Ωραία αλλά πρέπει να το παλέψουμε λίγο...

Πήγαινε αριστερα στο start και στο πεδίο που σε αφήνει να γράψεις, γράψε cmd
Από πάνω θα σου βγάλει ένα αρχείο cmd.exe το οποίο θέλω να το κάνεις double click...

Στο νέο παραθυράκι που θα βγαλει, γράψε "cd c:\" και πάτα enter. Το προηγούμενο θα το γράψεις χωρίς τα εισαγωγικά ""
Μετά θα γράψεις "dir" και θα πατήσεις enter και θα μου πεις τι σου απαντάει το πρόγραμμα και αν βλέπεις τους φακέλους και τ' αρχεία που υπάρχουν στο c:...

Υ.Γ. Και μόλις πας σπίτι γράψε ακριβώς το μήνυμα που σου γράφει...
Υ.Γ.2 Ίσως να σου κάνει δουλειά και αυτο.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα

Ωραία αλλά πρέπει να το παλέψουμε λίγο...

Πήγαινε αριστερα στο start και στο πεδίο που σε αφήνει να γράψεις, γράψε cmd
Από πάνω θα σου βγάλει ένα αρχείο cmd.exe το οποίο θέλω να το κάνεις double click...

Στο νέο παραθυράκι που θα βγαλει, γράψε "cd c:\" και πάτα enter. Το προηγούμενο θα το γράψεις χωρίς τα εισαγωγικά ""
Μετά θα γράψεις "dir" και θα πατήσεις enter και θα μου πεις τι σου απαντάει το πρόγραμμα και αν βλέπεις τους φακέλους και τ' αρχεία που υπάρχουν στο c:...

Υ.Γ. Και μόλις πας σπίτι γράψε ακριβώς το μήνυμα που σου γράφει...
Υ.Γ.2 Ίσως να σου κάνει δουλειά και αυτο.

σ'ευχαριστω πολυ,το απογευμα που θα παω σπιτι θα το δοκιμασω :a0210:

Απάντηση: Re: Πρόβλημα

Κάνε ctrl+shift+esc
Επέλεξε start->run->explorer δουλεύει?

Πρόσφατα κυκλοφορούσε ένας virus που έκανε de-associate τα .exe http://filext.com/faq/broken_exe_association.php
Χμμμ… να κυκλοφορεί κάτι για directories ?

Δες και κάποια παρεμφερή προγράμματα εδώ http://www.fileinspect.com/fileinfo/explorer-exe/

ευχαριστω Τασο.