Έχω εδώ και 2 χρόνια εγκατεστημένο στην ταράτσα ένα πιάτο 80 εκ. στραμμένο στον Ηotbird. Έχω κάποια προβλήματα σε ορισμένες συχνότητες του Hotbird (ZDF, TV5, Viva και αρκετά ακόμη άσημα κανάλια δεν τα έχω δει ποτέ...:bawling
και απ’ ότι μου έχουν πει υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στην περιοχή μεταξύ Πλατείας Βικτωρίας και μεγάρου ΟΤΕ Πατησίων λόγω παρεμβολής κάποιου link :violent-smiley-030: ιδιωτικής εταιρείας! Αποφάσισα να προσθέσω στις επιλογές μου και τον Astra και θέλω τις απόψεις σας:
1. Να κρατήσω το πιάτο των 80 εκ. ή να βάλω ενός μέτρου; Επειδή θα αναβαθμίσω σύντομα και τον δέκτη μου με κάποιον HD, θα ήθελα κάτι ποιοτικό να με καλύψει και μελλοντικά.
2. Πόσο περίπου θα στοιχίσουν οι αλλαγές σε lnb κλπ μαζί με τις εργασίες από τεχνικό;
3. Λέτε να έχω σοβαρότερα προβλήματα με παρεμβολές στον Astra;

1. Να κρατήσω το πιάτο των 80 εκ. ή να βάλω ενός μέτρου; Επειδή θα αναβαθμίσω σύντομα και τον δέκτη μου με κάποιον HD, θα ήθελα κάτι ποιοτικό να με καλύψει και μελλοντικά.
2. Πόσο περίπου θα στοιχίσουν οι αλλαγές σε lnb κλπ μαζί με τις εργασίες από τεχνικό;
3. Λέτε να έχω σοβαρότερα προβλήματα με παρεμβολές στον Astra;