Προβλήματα Playback μετά από format.

Τολης

New member
19 June 2012
54
Καλησπέρα σας. Μετά από format, αντιμετωπίζω προβλήματα Playback είτε avi και είτε mkv. Προχθές ενημερώθηκε η κάρτα γραφικών gt 6600 με την έκδοση 320. Έκτοτε, η εικόνα κάνει κάποια slow motion για ορισμένα δευτερόλεπτα και επανέρχεται μετα στη φυσιολογική ροή. Λειτουργικό Windows 7 ultimate, Intel i5, ram 8 GB, nvidia gt 6600, ssd Intel X - 25M . παίζω με Pot player default, (μόνο τον ήχο έχω κάνει passthrough στον ενισχυτή μου.) Διάβασα τον οδηγό για τον Pot player και τον εφάρμοσα αλλά και εις μάτην. Δοκίμασα και Mpc αλλά δεν ήταν κάποια μεγάλη η διαφορά. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι με τους τελευταίους drivers nvidia κάτι πρέπει να πηγαίνει στραβά. Κατανοώ πώς η κάρτα γραφικών μου είναι παλιά αλλά δεν είχε ποτέ πρόβλημα στο να παίξει τα πάντα νερό. Όποια βοήθεια δεκτή μιας και το format είναι ημερών και όχι φορτωμένο ακόμη με βαριά προγράμματα.

Λοιπόν εχω ξηλώσει τα πάντα καιι ειμαι στο στάδιο των updates sp1 etc etc.Αν ειναι κανεις ξενύχτης και εχει ορεξη για να βοηθησει για το στήσιμο (players,codecs ,how to,etc) εδω τριγυρω θα ειμαι.

Δεν θυμάμαι αν είχα το ίδιο μοντέλο κάρτας γραφικών ή κάποιο λίγο μεταγενέστερο αλλά υπήρχε κάποιο θέμα με κάποιες εκδόσεις οδηγών. Θα έλεγα να κάνεις ένα ψάξιμο και να δοκιμάσεις 1-2 εκδόσεις πίσω αν καθίσουν καλύτερα.

Εκει ποντάρω και εγω αλλα αν επιτρέπεται τι κάρτα φορας τωρα;Μπας και μου κάνει κλικ ο εγκέφαλος και βγω για ψώνια αυριο.

Εκει ποντάρω και εγω αλλα αν επιτρέπεται τι κάρτα φορας τωρα;Μπας και μου κάνει κλικ ο εγκέφαλος και βγω για ψώνια αυριο.
Τι ρώτησες τώρα?? Έχω ένα φίλο-κουμπάρο πολύ ψαγμένο που τα "χώνει" σε κάρτες γραφικών. Μου είχε πουλήσει σε συμβολική τιμή μία 8800gtx μαζί με τροφοδοτικό δικό της

Image1.png

που μπαίνει σε θήκη dvd. Ήμουν βασιλιάς για 2 χρόνια περίπου και χωρίς ιδιαίτερη πίεση και με αλλαγμένη πάστα .... κάηκε. Έβαλα μία fanless της κακιάς συμφοράς που είχα στο γραφείο όταν δούλευα και όταν το συζητήσαμε μου χάρισε μια:

news-banner_MSI_GeFroce_GTX_570_Twin_Frozr_III_Power_Edition.jpg

Mε έκανε ... βασιλιά πάλι και ας είναι κάρτα 1.5 έτους περίπου.

Μετά το οφτόπικ μου, δεν είχα θέμα με αυτές τις δύο αλλά με μία της γενιάς της δικής σου για αυτό και το θυμήθηκα. Κάνε πάντως ψάξιμο σε φόρουμ ή δοκίμασε απευθείας παλαιότερο οδηγό (θα ψάξεις και για αυτό αρκετά. Νομίζω ότι παλιά είχε και παλαιότερες εκδόσεις το site της μαμάς αλλά δεν θυμάμαι πάλι σίγουρα).

εχω μπει στη μαμά nvidia και ειμαι επι το εργον.Σε διαφορετική περίπτωση μια μέρα που θα ειμαι ξεκουραστος θα το φορτωσω στον ώμο και θα πάω κατα Φλοίσβο μεριά.

εχω μπει στη μαμά nvidia και ειμαι επι το εργον.Σε διαφορετική περίπτωση μια μέρα που θα ειμαι ξεκουραστος θα το φορτωσω στον ώμο και θα πάω κατα Φλοίσβο μεριά.
Είμαι της σχολής "όσο πάει", οπότε δεν θα πρότεινα τη θάλασσα σαν πρώτη προτεραιότητα. :-)

Μια άλλη σκέψη που κάνω είναι μήπως εκτός της κάρτας έχεις θέμα και με codecs? Σε πισι φίλου σχετικά δυνατό το πρόβλημα ήταν εκεί και όχι σε υλισμικό. Τσέκαρε και εκεί αν έχεις τα απαραίτητα.

επαιζα με KMplayer και ουδεν προβλημα.Μετα το format δεν καθεται τπτ σωστα οποτε,στο ψαξιμο ειμαι ακομη.Μολις περασα MPC-HC και τσεκαρω.σε m2ts ειναι απλα τραγικος out of the box.

Λοιπόν.διαβάζοντας πολλές σελίδες εδω δοκίιμασα το εξης.Εβαλα στην nvidia refresh rate 23hz και so far so good.Με Kmplayer default settings εκδόση πριν πάει στη pandora.