Προβλήματα σε Samsung 51D6900

netagra

AVClub Enthusiast
Έχω την 51D6900 εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, ευτυχώς εντός εγγύησης. Τα προβλήματα που έχει είναι στην κάτω δεξιά γωνία μερικά pixels που δημιουργούν ένα τρίγωνο όταν δείχνει μαύρο έχουν διαφορετική απόχρωση - υποψία gas leak.Τρία κολλημένα pixels που δεν με πολυαπασχολούν.Ένα σύννεφο pixels άλλου χρώματος από τη μέση και κάτω μόνο σε ανοιχτόχρωμες περιοχές και στα μενού, κυρίως στις πηγές εισόδου από HDMI.

Ημερομηνία αγοράς 20/4/2012.
Εκτός της διετούς εγγύησης υπάρχει και επέκταση της Mediamarkt με όρους και προϋποθέσεις έχω υπογράψει.

Attachments

• IMG_1667.jpg
    IMG_1667.jpg
    117.2 KB · Views: 149
  • IMG_1666.jpg
    IMG_1666.jpg
    125.6 KB · Views: 148
Παρελήφθη σήμερα από το συνεργείο έγινε επίδειξη του προβλήματος και η Samsung μάλλον πάει για αλλαγή panel σύμφωνα με πρώτη εκτίμηση του τεχνικού.
Για να δούμε.
Επίσης λόγω εγγύησης plus από mediamarkt μου έδωσαν τηλεόραση αντικατάστασης. Μια 32άρα LCD θυροτηλεόραση με ξεπλυμένα χρώματα και clouding στο Θεό. Δεν το λέω για να θείξω κανέναν παρά μόνο τις τεχνολογίες!!!

Last edited:
Καλορίζικη η 32άρα μαναμ :p

Η δική μου πάντως πήγε - ήρθε χωρίς προβλήματα, ούτε δαχτυλιά δεν είχε επάνω ;)

Μια βδομάδα με το θηρίο των 32 ιντσών δηλαδή, τώρα που συνήθισες στις LED να δω πως θα ξαναδείς σε plasma :jester:

Απροβλημάτιστη να 'ναι Νίκο :a0210:

Υ.Γ.:Καλό στρώσιμο :flute:

Ευχαριστώ, την έχω βάλει στο cinema με χαμηλό φως κυψέλης και όταν λείπω την αφήνω στο zoom. Αυτά για 100 ώρες, δεν την ξαναστρώνω κανονικά.
Στην χειρότερη ό,τι πάθει εύχομαι να υπάρχει ανταλλακτικό για τρία χρόνια ακόμα που έχω την εγγύηση...
Η 32άρα τελικά δεν ήταν κάτι το άσχημο :FSGSFGS4:, για απλά SD κανάλια την έκανε την δουλειά της.