Προβληματικά iso

makfil

Supreme Member
12 September 2010
4,144
Φιλοθέη/Γλυφάδα
Έχω κατεβάσει πριν από χρόνια όλη τη σειρά των Ready2Go for After Effects της Digital Juice σε μορφή rar και τις τελευταίες ημέρες αποφάσισα να χρησιμοποιήσω μερικά projects σε βίντεο που φτιάχνω.

Αποσυμπίεσα τους φακέλους rar μιας συλλογής (Collection) και δημιουργήθηκε ένας άλλος σε μορφή iso που περιλαμβάνει όλους τους φακέλους της συλλογής. Παρατήρησα, όμως, ότι τόσο το εικονίδιο του iso όσο και τα εικονίδια των φακέλων που περιλαμβάνει το iso δεν είχαν τα αντίστοιχα ενδεικτικά σήματα, όπως θα έπρεπε, και, μάλλον, για το λόγο αυτό δεν μπορεί να δει τους φακέλους αυτούς το πρόγραμμα Juicer της DJ.

Παρατήρησα, ακόμη ότι, ειδικά στις συγκεκριμένες προβληματικές συλλογές, το πρόγραμμα winrar εμφάνιζε ένα εικονίδιο κλειστού λουκέτου δίπλα από τον τίτλο της συλλογής, αλλά δεν ξέρω αν αυτό έχει σχέση με το πρόβλημα.

Δυστυχώς, έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κατέβασα αυτές τις συλλογές και, εκτός από λίγες περιπτώσεις, αρκετές δεν υπάρχουν στο δίκτυο πλέον για να προσπαθήσω να τις ξανακατεβάσω.

Το ερώτημα μου είναι εάν έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο θέμα με προβληματικά iso και αν ΝΑΙ, πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν αυτά.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.