Προβληματικό μουσικό BR δισκάκι (???)

Ulysses

AVClub Enthusiast
28 June 2008
732
Θεσσαλονίκη
Εχθές παρέλαβα απο το Play.com μουσικό blu ray των Foreigner αλλά δεν μπορώ να το αναπαράγω πουθενά.

Το έβαλα στο Denon player και μου έβγαλε τα περι κλοπής δικαιωμάτων και μετά φόρτωσε το Ch2 και κόλλησε.
Δεν με αφήνει να κάνω τίποτα,πατώ "Next" και μου βγάζει απαγορευτικό.
Πατώ να επιλέξει sub-audio και βγάζει απαγορευτικό.

Στο PC που το έβαλα τα ίδια,επιλέγω με 5 διαφορετικά players να το παίξω ξεκινάει το εκάστοτε Player αλλά κολλάει,αδράνεια...

Αν κάνω δεξί κλικ=>"άνοιγμα"=>βλέπω τα αρχεία του (14 αρχεία MPEG-TS video file) αλλά αν πάω να ανοίξω κάποιο λέει "Cannot render the file"...

Δοκίμασα με το Any DVD να το αντιγράψω στον HDD αλλά αδράνεια...

Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Το δισκάκι είναι αυτό :

(Κλικάρετε στην εικόνα για zoom)

http://www.cinemapassion.com/jaquettesdvd/foreigner---Rockin'-at-the-ryman--BLU-RAY-.php

Έστειλα ήδη,απλά δεν μου ξαναέτυχε ποτέ και λέω μήπως θέλει να κάνω κάτι το ιδιαίτερο για να παίξει...

Region A/B/C

Κάνε κλικ στη φωτογραφία να δεις τα χαρακτηριστικά του δίσκου,κάτω αριστερά...

Γκρουπάρα ή όχι,έμεινα με την όρεξη,άντε τώρα 2-3 εβδομάδες ξανά...

Ρε παιδιά θα τρελαθώ !

Εχθές το πρόγραμμα slysoft-Any dvd δεν το διάβασε.Σήμερα το διάβασε,το είδα το περιεχόμενο στον υπολογιστή (άκουσα 3-4 τραγούδια) μετά το έγραψα σε δισκάκι (πιστή αντιγραφή) και πάλι κολλάει στο Denon player και στον υπολογιστή.

Μόνο το αποθηκευμένο στον σκληρό δίσκο παίζει...

Τελικά έπαιξε...

Άνοιξα με το TS muxer το κατάλληλο playlist file,και είχα βίντεο και 2 είδη ήχου (2ch & 5ch).Αφαίρεσα το δικάναλο ήχο,το έγραψα σε 25GB δισκάκι και έπαιξε...
Βέβαια δεν είχα chapters,αλλά έβαζα την ταχύτητα στο x5 και πήγαινε κάπως γρήγορα.
Επίσης η θήκη λέει απο πίσω οτι περιλαμβάνει κάτι extra τραγούδια σε πολύ μεγάλη ανάλυση και ψιλιάζομαι μήπως είναι κανένα μυστήριο φορμάτ που δεν υποστηρίζεται απο το player,τι να πω δεν ξέρω...

Λέει..."PBS concert series soundstage recorded in awe-inspiring High-definition" και περιέχει και κάτι videos...

Άρα φαντάζομαι οτι δεν έχει πρόβλημα το δισκάκι,και 2ο να πάρω απο το play.com τα ίδια θα κάνει...

Τι λέτε;

Εγώ έχω πετύχει κάτι παρόμοιο. Δεν έχω bluray player, αλλά το Corel στον Η/Υ ζήτησε να αναβαθμίσει τους κωδικούς προστασίας πριν παίξει ένα δισκάκι. Μήπως εκεί είναι το θέμα; Συνέδεσε το player με το ίντερνετ και κάνε αναβάθμιση.