Προβληματισμος με αποσταση θεασης

ferb

New member
21 November 2010
63
γεια σας παιδια.Μετακομισα και στο σαλονι μου εβαλα τη 40c750 που ειχα στο υπνοδωματιο θελω να παρω μια καινουρια για το σαλονι και να γυρισει η παλια στη θεση της.Σκεφτομαι για 46 η αποσταση θεασης ειναι 1.50- 2.30μ λογω γωνιακου καναπε πειτε μου τη γνωμη σας αν θελετε φοβαμαι μην ειναι πολυ μεγαλη και τη πατησω.χρηση κυριως ταινιες.σκεφτομαι για τη es6100.ευχαριστω

Ρε πάρε 50 θα με θυμηθείς και εγώ δεν άκουγα και άλλαξα 37αρα σε 42αρα σε 15 μέρες.
Και μετά από μισό χρόνο η 42αρα έγινε 50αρα.

Για μένα σημαντικό ρόλο παίζει το πως βλέπεις τις ταινίες. Αν έχεις την ανάγκη να διαβάζεις τους υπότιτλους, τότε στο 1.5 μέτρο με 50άρα δε θα δεις καθόλου ταινία.

δεν εχω προβλημα με τη μεγαλη τηλεοραση ισα ισα θελω οσο το δυνατον μεγαλυτερη απλα φοβαμαι μηπως στα 2.30 δεν βλεπω καλη εικονα

Aν το πρόβλημά σου είναι μόνο το θέμα της εικόνας προχώρα άφοβα σε 50άρα. Εξάλλου μπορείς να κάνεις το εξής, κάτσε λίγο πιο κοντά στην τηλεόραση που ήδη έχεις και δοκίμασε πως σου φαίνεται, είμαι όμως σίγουρος πως θα διαπιστώσεις και συ σε κανά μήνα ότι κι η 50άρα είναι μικρή τελικά.

Ο Ευαγγελάτος και η Τρέμη παντού χάλια φαίνονται αλλά όταν θα δεις HD υλικό θα καταλάβεις και θα θες και μεγαλύτερη.

Κατι τελευταιο hx750 η es6100 ειμαι ευχαριστημενος γενικα με τη σαμμυ και ειδικα με τον πλειερ που παιζει τα παντα απο sony δε ξερω