ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!!

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,249
Παλλήνη
Δεδομενου οτι σιγα-σιγα την κανουμε ολοι για διακοπες, θεωρω οτι θα ηταν μια καλη ευκαιρια να μαζευτουμε αυριο το απογευματακι για καφε ολοι οι νεοι και παλαιοι θαμωνες της κατηγοριας, για να συζητησουμε για το αγαπημενο μας θεμα αλλα και να οργανωθουμε για την νεα σεζον!
Τι λετε; Είστε για καφε αυριο στο Verde (Παπαγου) κατα τις 19:00?
Θα ειναι μεγαλη χαρα να γνωρισουμε απο κοντα και μερικα απο τα νεα παιδια που γραφουν στην κατηγορια!

Μεσα...αν κι εχω προγραμματισμενο ραντεβου για αυριο αυτη την ωρα, θα προσπαθησω να ερθω.:tee:

καμμια περιπτωση για μεταφορα του τοπου προς τα ... νοτια (λιγο θαλλασσιστα) ?

κ`εγω θα ηθελα να σας γνωρισω απο κοντα μιας και τα λεμε τοσο καιρο χωρις να εχουμε βρεθει.
πιστευω να ξεμπλεξω νωρις απο μια δουλιτσα που εχω και να πεταχτω μια στου verde.
επειδη φατσικα δεν ξερω κανεναν απο την παρεα,πως θα σας αναγνωρισω?

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!!

κ`εγω θα ηθελα να σας γνωρισω απο κοντα μιας και τα λεμε τοσο καιρο χωρις να εχουμε βρεθει.
πιστευω να ξεμπλεξω νωρις απο μια δουλιτσα που εχω και να πεταχτω μια στου verde.

Θα...μας καταλαβεις, μην ανησυχεις! :D

Θα σου στειλω με πμ το κινητο μου αν χαθεις... :a0210:

Αν σας προλάβω θα έρθω .... έχω κομμωτήριο ...... νύχια.... μανικιουρ .... πετικιουρ ...:flipout:

θα κρατάνε λευκό dila !!!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μπράβο ρε σεις πολύ καλή ιδέα . Μακάρι να μπορούσα να έρθω .

Κωστα απο Σεπτεμβρη μπορουμε να κανονισουμε μια ανοδο προβολακηδων στα μερη σας ή να κατεβετε εσεις! Να δουμε ομως κανενα μηχανημα οχι μονο κοψιδια! :D