προβολεας για ταινιες ??

wolf_2002

Established Member
22 July 2008
134
καλησπερα παιδια!! ψαχνω ενα προβολεα για ταινιες κυριως... οχι πολυ ακριβο γυρω στα 500 ευρω!!κατι σχετικα καλο. τι μου προτεινετε?? περιμενω ιδεες! :idea: ευχαριστω πολυ!!!

Καλή σου μέρα και καλώς ήλθες στη συντροφιά μας.

Σχετικά με αυτό που ψάχνεις, κάτι σχετικά καλό γύρω στα 500 ευρώ, δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολος ο συνδυασμός. Αν διέθετες άλλα 300-400 ευρώ παραπάνω, θα σου πρότεινα τον Epson EMP-TW700 - μια πολύ καλή λύση για τα χρήματα αυτά. Για τιμές δες το παρακάτω λινκ.

http://www.skroutz.gr/s/5364/Epson-EMP-TW700-3LCD.html

Εγω ειχα για επαγγελματικη χρηση τον ΒENQ 620p. Τον ειχα δοκιμασει και για ταινιες, μια χαρα επαιζε. Το προβλημα ειναι οτι στις 1000 ωρες η λαμπα τα τιναξε. Τωρα τον πουλανε γυρω στο 500 ευρω και με δωρο μια δευτερη λαμπα. Νομιζω οτι για αρχη ειναι πολυ καλα. Γιατι οταν γλυκαθεις θα αρχισεις να ψαχνεις τους προβολεις που τωρα κανουν πανω απο 2.000 ευρω. Μεχρι τοτε ομως θα εχουν πεσει οι τιμες τους στο χιλιαρικο.

Re: Απάντηση: προβολεας για ταινιες ??

Εγω ειχα για επαγγελματικη χρηση τον ΒENQ 620p. Τον ειχα δοκιμασει και για ταινιες, μια χαρα επαιζε. Το προβλημα ειναι οτι στις 1000 ωρες η λαμπα τα τιναξε. Τωρα τον πουλανε γυρω στο 500 ευρω και με δωρο μια δευτερη λαμπα. Νομιζω οτι για αρχη ειναι πολυ καλα. Γιατι οταν γλυκαθεις θα αρχισεις να ψαχνεις τους προβολεις που τωρα κανουν πανω απο 2.000 ευρω. Μεχρι τοτε ομως θα εχουν πεσει οι τιμες τους στο χιλιαρικο.

Φϊλε vastsar διαφωνώ. Ο επαγγελματικός ΒENQ 620p δεν έχει απολύτως καμία σχέση σε θέαση ταινίας με τον οποιονδήποτε homecinema 720p προβολέα. Το λέω επειδή τον δοκίμασα σε άμεση παραβολή με τον Epson TW700 που διαθέτω και, οι διαφορές (στην προβολή ταινιών πάντα), ήταν τραγικές...

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Βασικα αν θες να δεις μια ταινιουλα , μια χαρα παιζουν τα παντα.

Οταν θες προβολεα για ταινιες ,βασικα οριοθετεις καπου και το 16/9 πανελ. Κατι που δεν μπορεις να εχεις με επαγγελματικους προβολεις που δεν ασχολουνται με τιποτα αλλο σχεδον απο το πολυ φως . Δεν υπαρχει περιπτωση να δεις σκοτεινη σκηνη ταινιας καλα. Θα την δεις στο περιπου.

Μεταχειρισμένο Epson Tw-700 ή νέο... δε θα βρείς καλύτερο προβολέα σε τέτοια τιμή... πιστεύω οτιδήποτε άλλο απλά δεν συμφέρει καθόλου.

με μπλεξατε τωρα παιδια!!! ενα προβολεα που θα βλεπω μια φορα την εβδομαδα!! το λεω επειδη μου ειπατε για την διαρκεια ζωης της λαμπας... κατι μεχρι 600 ευρω υπαρχει ή δεν ειναι καλη ιδεα??

καλησπερα παιδια!! ξερει κανενας τι λεει ο VIEWSONIC PJ503D ??? τι λετε?? για την τιμη του ειναι καλος?? για ταινιες εννοω...

καλησπερα παιδια!! ξερει κανενας τι λεει ο VIEWSONIC PJ503D ??? τι λετε?? για την τιμη του ειναι καλος?? για ταινιες εννοω...
και η απάντηση... ->
Ο προβολέας PJ503D της ViewSonic είναι ιδανικός για παρουσιάσεις

δεν θέλω να είμαι κακός αλλα δυστηχώς δεν υπάρχει εύκολος δρόμος- για τους περισσότερουσ στο φόρουμ, οτιδήποτε κάτω απο το tw700 δεν είναι επιλογή πιστεύω..γιατι δε κοιτας να βρείς εναν μεταχειρισμένο;