Προβολέας μέχρι 350

frankap1

New member
30 December 2007
29
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός προβολέα μικρών διαστάσεων, μέχρι 350 .
Στο ιντερνετ βρήκα κάποια μοντέλα των optoma (pico), aiptek, acer, suant κ.λπ., αλλά δεν έχω βρεί κάποιο αξιόλογο συγκριτικό τεστ. Μήπως κάποιος ή κάποιοι φίλοι έχουν εμπειρία με κάτι αντίστοιχο, ώστε να με διαφωτίσουν; Κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη.

Θέλω να αποφύγω το μεγάλο μέγεθος, τον θόρυβο ψύξης και το κόστος αλλαγής λάμπας. Προορίζεται για δεύτερος στην κρεβατοκάμαρα, γιαυτό αποκλείω κάτι σε μεταχειρισμένο και ψάχνω για κάτι μικρό, αθόρυβο και LED...

Έχε πάντως κατά νου ότι οι παραπάνω προβολείς είναι ουσιαστικά παιχνίδια, και όχι προβολείς.

Μην περιμένεις να πάρεις πάνω από 40 - 50 ίντσες, και αυτές με ψιλοάθλια εικόνα. Επίσης, θα πρέπει να σκεφτείς που ακριβώς θα τον τοποθετήσεις, μιας και εδώ lens shift και zoom δεν υπάρχουν.

Απάντηση: Re: Προβολέας μέχρι 350

Θέλω να αποφύγω το μεγάλο μέγεθος, τον θόρυβο ψύξης και το κόστος αλλαγής λάμπας. Προορίζεται για δεύτερος στην κρεβατοκάμαρα, γιαυτό αποκλείω κάτι σε μεταχειρισμένο και ψάχνω για κάτι μικρό, αθόρυβο και LED...

Χίλιες φορές να πάρεις μια 50άρα τηλεόραση ακόμα και 1366Χ768 παρά αυτά τα "παιχνίδια" όπως είπε κι ο Δημήτρης.