Προβολείς HD Ready κάτω από 500 ευρώ!

drspiros

AVClub Addicted Member
Ψαχνω ενα οικονομικο προβολεα για τον αδερφο μου, με αναλυση τουλαχιστον 720p και εχω καταληξει στα εξης μοντελα:
  • ACER V700 3D
  • EPSON EH-TW450
  • OPTOMA HD600X 3D

Ποιον θα προτεινατε και γιατι; Εχετε καποιους αλλους υποψιν;
(Ελπιζω το thread να φανει χρησιμο και σε αλλους, που για διαφορους λογους εχουν ενα μικρο budget να διαθεσουν για αγορα ενος αξιοπρεπη προβολεα)

Νομίζω ότι ο 1ος και ο 3ος πρέπει να είναι κλώνοι και με τη σειρά τους πρέπει να είναι κλώνοι με αυτόν που έχω (Acer H5360).
Αν είναι έτσι τότε αν δεν έχεις πρόβλημα με το Rainbow πάρε εναν από τους 2 με κλειστά μάτια (τρόπος του λέγειν).
Εγώ τον έχω περίπου 9 μήνες και με καλύπτει απόλυτα (μεγάλη φωτεινότητα, πλούσια χρώματα, σχετικά καλό μαύρο). Απλά με ξενίζει λίγο η φορητο-data (αν μπορώ να το πω έτσι) ταυτότητά του. Δηλαδή : μικρό τηλεκοντόλ δύσκολο στη χρήση - και στο σκοτάδι ειδικά , πολύ λίγες ρυθμίσεις για την επίτευξη της βέλτιστης εικόνας κλπ.
Ο Epson απ'ότι θυμάμαι ,γιατί τον είχα δει όταν πρωτοβγήκε , δεν είναι κάτι το φοβερό στην εικόνα ,αλλά έχει από την άλλη καλύτερη υποστήριξη από την τοπική αντιπροσωπεία.
Θα έλεγα να διαλέξεις όποιον 'ταιριάζει' καλύτερα στο χώρο που θα τοποθετηθεί.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Ο χωρος που θα μπει ειναι ενα σχετικα μικρο δωματιο-σαλονι (φοιτητικο, ας το πουμε) και θα προβαλλει σε τοιχο. Τι πρεπει να προσεξω;

Μπες στο παρακάτω link:

http://www.projectorcentral.com/projection-calculator-pro.cfm

επέλεξε τον προβολέα που θες και δες αν μπορεί να βγάλει την εικόνα που θες.
Δηλαδή ,πες ότι θες να πάρεις μια εικόνα περίπου στο 180cm πλάτος . Αν ο προβολέας που θες σου βγάζει αυτή την εικόνα από τα 4 μέτρα ,αλλά το δωμάτιό σου έχει μήκος 3,5 μέτρα , προφανώς πρέπει να αλλάξεις προβολέα ( ή σπίτι ή πανί).